METHODEN

SUPPLEMENTEN

Ieder mens is uniek. Daarom bieden wij jou supplementen op maat. Voeding is de brandstof van ons lichaam. Wanneer we te weinig of verkeerde voedingsstoffen binnen krijgen, gaat ‘de machine’ haperen en ontstaat disbalans.

ONTDEK >

GEZOND AFVALLEN

Bruisz leert je wat gezonde voeding betekent en begeleidt je om blijvend op een gezond gewicht te komen. Body, mind en soul zijn met elkaar verbonden. Dus ook de mentale kant krijgt aandacht om voor een permanente verandering van gedrag te zorgen.

ONTDEK >

DETOX VOETENBAD

Door gifstoffen die we dagelijks binnen krijgen: Inademen fijnstof, uitlaatgassen, eten van bewerkt voedsel, gebruik van cosmetica, etc. is het lichaam minder goed in staat om zichzelf te reinigen. Een detox voetenbad ondersteunt het reinigingsproces van het lichaam.

ONTDEK >

PERSONAL TRAINING

Met een personal trainer krijgt je lichaam de beweging die nodig is om gezond te blijven. Door intensieve begeleiding voorkom je blessures en passen de oefeningen bij jouw lichamelijke en/of mentale klachten. Kortom; een stok achter de deur!

ONTDEK >

BODYTEC

BodyTec EMS is een revolutionaire trainingsmethode waarmee je snel resultaat bereikt. In een sessie van slechts 20 minuten train je via elektrosimulatie al je belangrijke spiergroepen. Je ontwikkelt conditie, bouwt spieren op en verbrandt vet.

ONTDEK >