METHODEN

CRYO SAUNA

De Cryo sauna is een uitzonderlijk effectieve manier om het lichaam te resetten. Je immuunsysteem krijgt een impuls. Gedurende 1,5 tot 3 minuten wordt je lichaam blootgesteld aan extreme kou door stikstof in gasvorm.

ONTDEK >

BODYTEC

BodyTec EMS is een revolutionaire trainingsmethode waarmee je snel resultaat bereikt. In een sessie van slechts 20 minuten train je via elektrosimulatie al je belangrijke spiergroepen. Je ontwikkelt conditie, bouwt spieren op en verbrandt vet.

ONTDEK >

GEZOND AFVALLEN

Bruisz leert je wat gezonde voeding betekent en begeleidt je om blijvend op een gezond gewicht te komen. Body, mind en soul zijn met elkaar verbonden. Dus ook de mentale kant krijgt aandacht om voor een permanente verandering van gedrag te zorgen.

ONTDEK >

SUPPLEMENTEN

Ieder mens is uniek. Daarom bieden wij jou supplementen op maat. Voeding is de brandstof van ons lichaam. Wanneer we te weinig of verkeerde voedingsstoffen binnen krijgen, gaat ‘de machine’ haperen en ontstaat disbalans.

ONTDEK >

DETOX VOETENBAD

Door gifstoffen die we dagelijks binnen krijgen: Inademen fijnstof, uitlaatgassen, eten van bewerkt voedsel, gebruik van cosmetica, etc. is het lichaam minder goed in staat om zichzelf te reinigen. Een detox voetenbad ondersteunt het reinigingsproces van het lichaam.

ONTDEK >

PERSONAL TRAINING

Met een personal trainer krijgt je lichaam de beweging die nodig is om gezond te blijven. Door intensieve begeleiding voorkom je blessures en passen de oefeningen bij jouw lichamelijke en/of mentale klachten. Kortom; een stok achter de deur!

ONTDEK >

WEET JE NIET WELKE METHODE
JE MOET KIEZEN?

Maak dan een afspraak en kom langs voor een intake gesprek! 

BEMER THERAPIE

Met Bemer Therapie stimuleren we de doorbloeding door middel van elektro pulsen. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof weer beter opgenomen en afvalstoffen worden beter afgevoerd.

ONTDEK >

ACUPUNCTUUR

Hierbij worden op strategische plaatsen op je lichaam extreem dunne naaldjes geplaatst. Dit gebeurt bij je energiebanen. Zodat het zelfherstellende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en energie weer gaat stromen, er ontstaat balans.

ONTDEK >

HYPNOTHERAPIE

Gebeurtenissen in je verleden kunnen een zodanige indruk op je maken, dat je daar emotioneel last van krijgt. Met hypnotherapie ga je terug in de tijd, om zaken alsnog te verwerken, een plek te geven en los te laten. Blijf kapitein op je eigen schip!

ONTDEK >

EMDR

EMDR is een korte, intensieve therapie om onder andere traumatische ervaringen te verwerken. Het maakt de onverwerkte informatie in ons brein los en vindt zijn plek in ons systeem, zodat de scherpe kantjes en de stressreacties er van af gaan.