Astrologie

Persoonlijke horoscoop

Astrologie heeft gedurende millennia al vele Heeren gediend, van Chinese keizers tot Tibetaanse artsen, van krijgsheren tot de tegenwoordige CEO’s van multinationals. Nog altijd is astrologie van grote waarde om in lastige of onoverzichtelijke situaties helderheid te verschaffen. Je krijgt  onafhankelijk een kijk op de situatie. Onze goed opgeleide astroloog Onno Nieveen is in staat precieze uitleg te geven over je horoscoop -je persoonlijke blauwdruk- in relatie tot de huidige tijdsgeest. Je krijgt antwoord op persoonlijke vragen waarmee jij te dealen hebt. Iedereen heeft een rode draad in zijn leven. Soms ben je die even kwijt. Astrologie geeft lucht en helderheid.

OmschrijvingBedrag
Jouw persoonlijke horoscoop€ 125,00
Helderheid door astrologie

Rode draad in je leven

Maak een afspraak >

“Wist je dat een voetbalcoach van Frankrijk zijn ploeg opstelde op basis van de sterren?”

De rode draad in je leven

De rode draad in je leven is een levensenergie die zich telkens laat zien ongeachte de situatie of leeftijd. Een energie die we gemakkelijk herkennen en tegelijkertijd snel over het hoofd zien. Het is een energie die niets te maken heeft met ons karakter en ook van een andere orde is dan ons mentale en gevoelsleven. Mysterieus? Misschien. Iedereen die in staat is zo dicht mogelijk bij zijn of haar rode draad te blijven, leidt het meest gelukkige leven dat mogelijk is. Helaas is dat niet altijd het meest eenvoudige om te doen. Want vaak ligt er iets dwars, familieleden, vrienden, oude gewoontes of je eigen ego. Astrologie geeft inzicht waarbij je antwoord krijgt op vragen zoals: ‘Wat gebeurt er nu’, ‘hoe lang duurt het’, ‘wat zit erachter’.

Hoe werkt een persoonlijke horoscoop?

Via een professioneel softwareprogramma word je persoonlijke horoscoop uitgerekend. Dat levert een enorme hoeveelheid aan informatie op. Onze astroloog Onno duidt deze informatie en onderzoekt wat er nu in je leven aan de hand is. Het geeft antwoord op vragen zoals: ‘Waarom gebeurt dit nu allemaal’, ‘Hoe lang duurt het nog’, ‘Wat zit erachter’, ‘Wat speelt er nog meer’, ‘Wat kan ik doen’. Of het nu gaat over privé of werk, relaties, kinderen, familiezaken, gezondheid, schoolkeuzes, een horoscoop schijnt altijd licht op de zaak.

Elk zevende levensjaar verandert je levensthema en krijg je andere verantwoordelijkheden. Toch is er altijd een rode draad te herkennen. Als je te kampen hebt met veel stress, kun je de rode draad van je leven even kwijt zijn geraakt. Door het ‘niet meer passende pad’ raken de batterijen leeg. In nauw contact leven met je rode draad (je innerlijk weten; ziel) is vervullend en zorgt ervoor dat je goed zicht houdt op wat wel en niet kan, waar je grenzen liggen en hoe die te bewaken. En natuurlijk, je moet ook vallen om te leren opstaan.

Het is buitengewoon verhelderend en verfrissend om je eigen verhaal weer eens te horen. Om bevestigd en bekrachtigd te worden in dat wat je eigenlijk diep van binnen wel weet maar even bent kwijtgeraakt.

De voordelen van een persoonlijke horoscoop

  • Geeft een heldere en verfrissende blik op een complexe en onoverzichtelijke situatie
    Je krijgt weer lucht en inzicht.

  • Bekrachtigt wie en wat je bent
    Als je de rode draad van je leven even kwijt bent, vind je die weer terug.

  • Persoonlijk gericht op jouw situatie
    Snel inzicht en duidelijke handvatten om weer positief de toekomst in te gaan.