LEVENSLOOP & INSPIRATIE

Levensloop en inspiratie. Verrijk jezelf.

We gaan mee in de flow van het leven. Hierbij worden we vooral geleid door de waan van de dag. Toch kun je gedurende je levensloop meermaals behoefte hebben aan een moment van zelfreflectie. Even stilstaan bij jezelf. Waar sta je in deze wereld? Ben je nog tevreden met je huidige bestaan en levensomstandigheden? Je bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Maar maak je die ook?

Door uit je comfortzone te stappen en patronen los te laten ontstaat vernieuwing. Dit inspireert. Inspiratie maakt ons blij en gelukkig. Het zet immers aan tot nieuwe ideeën. De grote vragen in jouw leven hoef je overigens niet volledig zelf te beantwoorden. Ondanks dat je het antwoord vaak bij jezelf vindt, is Bruisz een wegwijzer naar antwoorden. Een zoektocht naar jezelf is boeiend en verrijkend. Het is de mooiste reis die je kunt maken.

IN JE KRACHT STAAN

In kracht staan betekent dat je volledig jezelf bent. Dat je de dingen doet die bij je passen en waarin je gelooft. Je accepteert je tekortkomingen. En dat soms ook iets mislukt. Iedereen twijfelt wel eens door de mening van anderen. Zolang je die twijfel niet overhand laat krijgen, is er niets aan de hand. Ofschoon het niet betekent stug vasthouden aan je eigen visie. Open staan voor andere meningen en inzichten verrijkt juist je leven. Een milde blik naar anderen maakt sterk.

Hoe weet je of je in kracht staat? Jouw tevredenheid over het leven dat je nu leidt, is de voornaamste graadmeter. Ook de hoeveelheid moeten van jezelf of van anderen. Ren je van het één naar het ander zonder even stil te staan of dit is wie je wilt zijn? Je hebt altijd even een mindere periode, maar ben je veerkracht genoeg om er weer uit te komen? Bruisz houdt op een prettige manier een spiegel voor. Zodat je zijn kunt wie je bent. Je krachtige zelf in het spiegelbeeld.

ONTDEK >

3 tips om in je kracht te staan

1. Richt je aandacht op jezelf en vergeet even de wereld om je heen.
2. Leef in het nu. Ervaar je emoties van vandaag en kijk morgen pas naar morgen.
3. Laat je niet leiden door angst. Wees moedig en ga uitdagingen aan.

LEVENSVRAGEN

Er zijn van die levensvragen waar je niemand je antwoord op kan geven. Je voelt je wat ongedurig, bent zoekende. Meestal zijn de vragen op de toekomst gericht. Wat gaat deze je brengen? Moet je nu iets wel of niet doen. Gevoel en rationale overdenkingen doorkruisen elkaar. De een voelt zich senang bij het onrustige gevoel door het er te laten zijn. De oplossing dient zich vanzelf aan. De ander zoekt andere wegen om antwoord te krijgen. Hoe dan ook vind je het antwoord vaak in jezelf.

Bruisz biedt hulpmiddelen om helderheid te krijgen over een situatie. Bewustwording is de eerste aanzet tot inzicht. Vervolgens kun je met het inzicht aan de slag. Elke stap die je zet in verrijkt je leven. Zowel negatieve als positieve ervaringen. Keuzes maak je uiteindelijk zelf. Al helpen wij je wel op weg.

ONTDEK >