BLESSURES

Iedereen die sport krijgt wel eens te maken met een blessure. Maar ook tijdens je dagelijkse bezigheden, zoals het doen van huishoudelijke klussen of het werk kan een blessure ontstaan. Een acute blessure kun je krijgen doordat je gevallen bent, tegen iets of iemand aanloopt, plotseling een te hoge belasting van de spieren krijgt of een verkeerde beweging maakt. Je voelt direct hevige pijn.

De meest voorkomende blessures zijn overbelasting blessures. Overbelasting ontstaat door foutieve bewegingen, overtraining, verkeerde houding of stress. Het begint met een onschuldig pijntje. Daar valt wel mee te leven of je negeert het. Voordat je het weet, worden de klachten echter chronisch. Doe er dus tijdig wat mee. Elke vorm van blessure vraagt zijn eigen aanpak. Kijk wat bij jou past.

CRYO SAUNA

De Cryo sauna is de optimale manier om blessures snel te laten verdwijnen. Door de blootstelling aan koude krijgt jouw systeem als het ware een reset. Je afweersysteem gaat werken op een hoger niveau en dat helpt bij lichamelijk ontgiften en herstellen. Je bent in no time weer fit en blessure vrij!

ONTDEK >

Sport en prestatie

Je hebt de smaak te pakken en sport er op los. Het liefst elke dag. Bedenk dat je lichaam ook tijd nodig heeft om te herstellen. Alleen een goed hersteld lichaam presteert de volgende keer beter. Met Bruisz herstelt je lichaam op topsnelheid.

BODYTEC

Door ons lichaam te bewegen stimuleren wij de drainage van ons lymfe systeem en de circulatie van bloed in het kleinere bloedvaten. Dit stimuleert het lichamelijk ontgiften. Wanneer wij regelmatig bewegen activeert dat ons gehele systeem. We voelen ons beter en ons lichaam functioneert optimaal. Met BodyTec kan jij ook met een blessure sporten, de activering kan op bepaalde punten lager of zelfs uitgezet worden waardoor jij toch ook kan trainen met een blessure.

ONTDEK >

Wist je dat? Je met een blessure toch kan sporten? BodyTec heeft de mogelijkheid om de activering op bepaalde punten lager of zelfs uitgezet kan worden waardoor jij toch ook kan trainen met een blessure.

MICROCIRCULATIE

Bemer Therapie is een fysische vasculaire therapie die wetenschappelijk bewezen de doorbloeding van de kleinste bloedvaten effectief verbetert. Microcirculatie zorgt ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof beter in het bloed, weefsels en organen worden opgenomen. Afvalstoffen worden bovendien door Bemer Therapie beter afgevoerd. Hierdoor krijgt je allereerst meer energie. Je geestelijke prestaties verbeteren. Je lichaam herstelt sneller van blessures.