Over Bruisz

Bruisz is een platform voor en door professionals die gedreven en met passie, mensen helpen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen Lifestyle. Door samen te werken en kennis te delen creëren wij gezamenlijk een plek waar wij ons evenwicht vinden, in ons zelf en in de wereld om ons heen.

Onze visie

Onze visie is dat alles wat we nodig hebben om gelukkig te worden al bestaat. Alle kennis is voorhanden en er zijn voldoende therapeuten, coaches, trainers en experts om ons te helpen deze kennis toe te passen. Waarom zijn we dan niet allemaal gelukkig?

Eén ding is zeker: je hebt leren omgaan met veranderingen. Als je nu niet het leven van je dromen leidt, zul je weer dingen moeten veranderen. Je kunt niet verwachten dat alles anders wordt als je dezelfde dingen blijft doen.

Maar wat moet anders? Waar je als professional overal een antwoord op hebt, weet je het vaak even niet wanneer het je eigen leven betreft. Als de reguliere weg weinig te bieden heeft of je hier niet verder mee kan komen, vind je niet makkelijk je weg.

De beste manier om je droomleven te realiseren is een persoonlijk lifestyle te ontwikkelen die je daar naartoe brengt.

Onze missie

De mens in balans, dat is onze missie. Ieder mens is uniek. Ieder leven is uniek. Bij Bruisz zoeken we daarom niet naar die ene therapie of dat ene middeltje of het apparaat dat alle klachten voor iedereen gaat oplossen. In onze ogen bestaat dat mirakel niet. Als het al zou bestaan brengt het ons zeker niet tot de eindbestemming van geluk.

Leren leven

Ons onderwijssysteem is er op gericht om je te leren werken. Maar waar leren je leven? Je moet gezond zijn om te kunnen leren. Maar ook als je gezond bent daagt het leven je constant uit om je aan te passen. Sommige veranderingen zijn leuk en sommige absoluut niet. Al die uitdagingen dwingen je om na te denken over wie je bent en waar je naartoe wilt. Je moeten dingen verwerken, vieren, afsluiten, opnieuw beginnen en bakens verzetten. Het leven daagt je voortdurend uit om in deze veranderende omstandigheden telkens weer je evenwicht te vinden.

Het is onze missie om je uit te rusten met de Lifestyle en de vaardigheden die je nodig hebt om steeds weer jouw balans te vinden, om te leren, om te ontwikkelen. Dat je je weer veilig en vertrouwd voelt in je eigen leven en opgewassen bent tegen elke uitdaging. Balans is geen eindbestemming, maar een reis.

Onze waarden

Bij Bruisz hebben wij de volgende zaken hoog in het vaandel:

  • Veiligheid en vertrouwen
    Dit vormt de basis al onze inspanningen zijn  erop gericht om jou een veilige plek te bieden waar je kan werken aan jouw gezondheid, welzijn en ontwikkeling. Wij brengen voor jou de beste professionals, methoden en technieken onder één dak. Onze selectieproces is er in eerste instantie op jouw veiligheid gericht. Dit neemt weg dat we oog moeten hebben voor mogelijke risico’s en deze met elkaar moeten bespreken. Aangezien het krijgen van een wetenschappelijke basis voor velen onbereikbaar is, geloven wij meer in de ervaringsbasis. Wij delen onze ervaringen met elkaar. Zodat dit andere kan helpen met hun besluitvorming. Openheid en transparantie vormen de vertrouwensbasis waarop onder dienstverlening kan plaatsvinden.
  • Integraal mensbeeld
    Bij Bruisz ben je niet alleen jouw lichaam, laat staan dat we reduceren tot de klacht die je op dat moment hebt. We kijken naar jou als een integraal mens met een fysiek lichaam, een gevoelsleven, een denkwereld en een eigen levenspad. Een mens dat leeft, voelt, denkt en ontdekt. In al deze verschillende aspecten liggen de aanwijzingen verborgen die jou helpen op jouw pad naar geluk.
  • Aandacht
    Wij geloven dat verbinding een eerste levensbehoefte is. Juist wanneer het leven niet loopt zoals wij dat graag willen hebben we deze verbinding nodig. Veel klachten worden veroorzaakt door zaken waar wij ons niet bewust van zijn. Anders hadden we er waarschijnlijk wel iets aan gedaan. We hebben andere mensen nodig om ons hierop te wijzen. Veel van onze professionals bieden u deze andere kijk op jouw klachten, waardoor je ze ook weer in een ander licht kunt gaan zien. Hierdoor ontstaat het inzicht dat nodig is om de juiste stap te zetten naar verbetering. Onze Bruisz coaches begeleiden jou pad naar geluk.

MAAK KENNIS MET DE PROFESSIONALS

Met trots stellen wij jou voor aan ons team van professionals

Lyke Bagaya
Lyke BagayaHypnotherapeut en EMDR therapeut