LEVENSVRAGEN

Astrologie / levensvragen

Wanneer je met bepaalde vraagstukken zit, ben je al gauw geneigd deze te bespreken met familie of vrienden. Zij kunnen je dienen van advies. Geheel objectief zijn hun suggesties overigens niet. Soms brengt het je zelfs niet verder. Je blijft dan in je hoofd malen. Wat moet je aan met deze situatie? Welke beslissing ga je nemen? Een horoscoop brengt verheldering. Een horoscoop laten trekken heeft tot doel om licht op een situatie te laten schijnen. Elke levensfase waarin je begeeft, brengt andere spanningen ontwikkelingen met zich mee. Anders gezegd elke levensfase kenmerkt  zich door een thema. Hoe je daarmee om kunt gaan, laat een horoscoop zien. Besluiten neem je uiteindelijk zelf. Een horoscoop is hierbij een praktisch hulpmiddel.

Het staat in je sterren

Jouw persoonlijke geboortehoroscoop geeft je een heel scherp inzicht in wie je zelf bent, wat jouw drijfveren en jouw talenten zijn. Ook laat het zien welke moeilijkheden en mogelijkheden bij jou horen. De horoscoop is er op gericht oorzaak, gevolg en bij jou passende antwoorden te geven. Iedereen worstelt wel eens met zichzelf of de omgeving. Een horoscoop kan zaken duiden en richting geven.

Wil je wat meer houvast, dan kan een toekomstprognose voor het komende levensjaar uitkomst bieden. Bij relatieproblemen, ongeacht met wie, geeft een relatieanalyse handvatten. Je krijgt daarmee meer inzicht in jouw doen en laten en die van de ander. Medische astrologie onderzoekt jouw klachten, hoe deze ontstaan zijn en waar ze vandaan komen. Ook geeft het een beeld over de psychosomatische achtergrond. Tot slot duidt het wat je nodig hebt de klachten aan te pakken.

ONTDEK >

Benieuwd naar wat astrologie voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis intake gesprek met Onno.

Horoscoop verhelderend en concreet

Onno geeft heldere uitleg over jouw persoonlijke horoscoop in relatie tot jouw huidige levensfase. Het is een blauwdruk van wie je bent en waar je staat. Een horoscoop laat je trekken als je even niet meer weet welke kant je op moet. Of als je stress ervaart door de zaken die er om jou heen gebeuren. Je ziet de oplossing niet. Het maakt niet uit waarover het gaat. Familieaangelegenheden, je werk, relaties of je gezondheid. Een horoscoop geeft inzicht en helpt je verder. Het gaat namelijk over de rode draad in je leven. Je kunt die even kwijt zijn geraakt, maar hij komt altijd terug. De rode draad is jouw geluk en levensenergie.

Onno duidt de hoeveelheid informatie die uit de horoscooptrekking komt. Hij onderzoekt wat er speelt. Vervolgens geeft hij handreikingen om positief je levensreis te vervolgen. Het bekrachtigt wie en wat je bent. En dat is het mooiste dat er is. Je gaat tenslotte met jezelf verder op pad.

ONTDEK >