STRESS

Wie heeft er geen stress? We moeten tegenwoordig steeds meer. De werkdruk ligt hoog. Daarnaast hebben we allerlei verplichtingen thuis. De één kan beter tegen stress dan de ander. Stress maakt ons alert, geconcentreerd en efficiënt. We spreken in dat geval over gezonde spanning. Als stress daarentegen de overhand krijgt, leidt het op den duur tot klachten. Bij aanhoudende stress of als de momenten van stress te snel elkaar opvolgen heeft het lichaam namelijk geen tijd meer om zich te herstellen.

Stress leidt tot een breed scala aan klachten: slapeloosheid, hoofdpijn, lichamelijke pijn, somberheid, snel huilen, vergeetachtigheid, overmatig roken, drinken, eten en gefrustreerdheid. Voorkomen is beter dan genezen. Bruisz helpt je daarom bij het verminderen en afwenden van stress door levensstijlverandering. Daarnaast hebben we behandelingen die de klachten van stress verminderen of weghalen.

MINDFULNESS

Mindfulness is een uitstekende methode als je meer balans in je leven zoekt en bereid bent op een nieuwe manier naar je gedachtepatronen te kijken. Je gaat beter om met stress, verbetert de concentratie en je psychische weerbaarheid.

ONTDEK >
Mindfulness bij Stress

Wist je dat:

Wist je dat stress een uiting van ons oerinstinct is? Stress zorgt ervoor dat het lichaam gereed is om te vechten of vluchten bij gevaar. Je maakt je in staat van opperste paraatheid.

Rebalancing bij Stress

RE-BALANCING

Rebalancing is een methode waarbij via massage, zelfonderzoek en meditatie je leert om beperkende gewoontes los te laten en je weer te ontspannen. Deze therapie laat je stress van je afvallen. Je gaat op een andere manier naar situaties kijken en maakt andere afwegingen.

ONTDEK >