14 dagen stoppen met roken Challenge

Wat houdt deze challenge in?

Stoppen met roken is moeilijk. Ontzettend moeilijk. Vooral vanwege de ontwenningsverschijnselen. De ontwenningsverschijnselen die deze recent gestopte rokers ondervinden, maken een succesvolle stoppoging vaak extra moeilijk. Het doel van deze challenge is juist om jou met minimale ontwenningsverschijnselen te laten stoppen met roken.

Acupunctuur is geschikt om die vervelende ontwenningsverschijnselen en behoefte aan nicotine te verminderen. Waardoor volhouden gemakkelijker wordt. Gemiddeld zijn drie behandelingen binnen een periode van twee weken al voldoende om te stoppen met roken. Deze behandelingen vinden plaats bij Bruisz.

OmschrijvingBedrag
14 dagen stoppen met roken challenge, 3 acupunctuur behandelingen€ 195,-
Stop met roken door acupunctuur

Doe jij ook mee? Schijf je snel in voor deze challenge

Ik doe mee >

Waar wordt de challenge gehouden?
Bruisz | Balans & Energie
Utrechtseweg 159
6862 AH Oosterbeek

Wanneer wordt de challenge gehouden?
NU! Boek hier je afspraak! Avonduren mogelijk

Wat doet deze challenge

Tijdens deze stoppen met roken challenge zul je snel merken dat de smaak van een sigaret veranderd en als vies wordt ervaren. Ook zul je merken dat de longenergie en zelfs de wilskracht om te stoppen met roken wordt versterkt. Je vitaliteit keert snel terug en je voelt je energieker dan ooit.

Wat bereik je met deze challenge

Na deze challenge ben je al een heel eind gekomen. Binnen drie weken zijn de ergste ontwenningsverschijnselen achter de rug. Vanaf hier wordt het dus alleen maar beter. Je zult merken dat je beter kunt ademen en dat je conditie verbeterd is.

Een gezonde levensstijl stoppen met roken

BAS VAN DER TOGT
Acupuncturist

“Juist de herhaling van de behandeling van oor acupunctuur maakt dat jij voorgoed van je verslaving af bent!”

MEER OVER BAS >