AFVALLEN

Als je overgewicht hebt, wil je de overtollige kilo’s zo snel mogelijk kwijt. Afvallen is dan ook verstandig, want overgewicht kan allerhande klachten veroorzaken. Te denken valt aan diabetes, hart- en vaatziekten en gewrichtspijn. Ook mentaal kan het wat met je doen. Ontevreden, onzekerheid, gefrustreerdheid liggen op de loer. Een crashdieet lijkt dan aanlokkelijk, maar op de lange termijn heeft het geen zin. Je zult namelijk merken dat die kilo’s er zo weer aan zitten. En vaak nog extra. Een gezond gewicht begint een veranderende levensstijl. Gezond eten. Bewegen. Geen stress. Voldoende nachtrust. Bruisz biedt op al deze fronten wat.

AFVALLEN BEGINT BIJ BEWUSTWORDING

Wij gaan je helpen bij het afvallen. Overgewicht krijg je niet zomaar. Om die reden gaan we eerst de oorzaak van je overgewicht achterhalen. Niet verrassend ontstaat overgewicht doordat je meer eet dan je verbrandt. Desalniettemin kan stress een belangrijke oorzaak zijn dat je geen gewicht verliest. Een verhoogt cortisolgehalte, een stresshormoon, belemmert afvallen. Eten doe je via je mond, maar zit tussen je oren. We gaan kijken wanneer jij tot verleiding komt om te eten. Ben je je bovendien wel bewust van wat je eet? Onze lifestyle coach Jannette gaat je bewust maken van gezonde voeding. Zij gaat je gedrag permanent veranderen. Een dieet werkt namelijk niet, een aangepaste levensstijl wel. Overigens een levensstijl die past bij jou en waarbij jij je prettig voelt.

ONTDEK >
Gezond afvallen bij Bruisz

Wist je dat wij je helpen om blijvend een gezond gewicht te krijgen? Door bewustwording en kennisvergroting gaan we een gedragsverandering bewerkstelligen zodat jij op gezond gewicht blijft.

Cryo Sauna bij Bruisz in Oosterbeek

CRYO THERAPIE

Door cryotherapie verbrand je per sessie 1.000 calorieën. Het is de meest effectieve accelerator bij het afvallen. Bij cryotherapie sta je maximaal 3 minuten in een sauna met een extreem lage temperatuur. Hierdoor krijgen de hersenen een krachtig signaal vanwege het aankomend gevaar. Overleef ik dit wel? Dit heeft als gevolg dat je bloed naar de organen trekt ter bescherming. Zodra je uit de sauna stapt, pompt het lichaam het bloed terug. Hiervoor moet je lichaam enerzijds hard werken. Dat maakt dat je zoveel calorieën verbrandt. Aan de andere kant krijgt je immuunsysteem een boost. Dat levert een energiestoot op. Het verlicht pijn en werkt helend voor je algehele gezondheid. Het levert je dus meer op dan gewichtsverlies. Benieuwd? Maak een afspraak voor een proefbehandeling.

ONTDEK >

Tip:

Wil jij het afslanken bevorderen? Neem regelmatig een cryo sauna. Je verbrandt niet alleen calorieën, maar het verhoogt ook sportprestaties.

SPORTEN

Afvallen doe je door je voedingspatroon aan te passen, gedrag te veranderen, mentaal een switch te maken én te sporten. Sporten kan desalniettemin moeizaam zijn als je overgewicht hebt. Je conditie is mogelijk niet op peil. Daarbij heb je wellicht minder kracht. Tot slot heb je eerder last van je gewrichten bij inspanning. Niet echt motiverend om te gaan sporten. Onze personal trainer Branco is zich daarvan bewust. Hij gaat je niet meteen helemaal afmatten, zodat je de volgende dag niet meer op of af kunt. Dan is één ding zeker, dan ga je nooit meer sporten. BodyTec EMS is de perfecte manier om weer gevoel te krijgen met sporten. Je traint dan op basis van elektrostimulatie. Hierbij worden alle spiergroepen tegelijk en intensief getraind. We bouwen dat langzaam op. Ook i