Home/Team/Ivet Laheij-Portier
Ivet Laheij-Portier2018-05-31T14:54:03+02:00
Ivet Laheij-Portier
Ivet Laheij-PortierBodyTec en stofwisseling coach
Mijn aanpak is persoonlijk, op maat en in een informele sfeer. Ieder mens is anders en heeft ook een ander levensritme.

Ivet Laheij-Portier

Ik heb jarenlang als personal shopper gewerkt. Gek genoeg was de stap naar personal trainer niet zo groot. Als personal shopper moet je jezelf verplaatsen in de persoon en daarbij observeren wat het beste bij ze past en waar ze zich prettig bij voelen. Met sporten is dat ook zo, alleen ik probeer de persoon in kwestie zo te shapen, dat ze in een ander maatje passen.

Mijn aanpak is persoonlijk, op maat en in een informele sfeer, want ieder mens is anders en heeft ook een ander levensritme. Samen bespreken we het doel en maken zo een schema op maat. Met de Bodytec is een training heel mooi individueel aan te sturen. Naast sporten is voeding een belangrijk onderdeel om in shape te komen. Zeker als je veel fysiek werk doet heeft je lichaam ook energie nodig. Goede voeding is daarvoor de basis. Ik train en begeleid jou bij het resetten van jouw stofwisseling door middel van een stofwisselingskuur met voedingssupplementen. Met deze kuur geef je je lichaam een reset, qua metabolisme maar ook geestelijk. Dit geeft zoveel meer energie, ook om betere sportprestaties te leveren. Hierdoor is het leven een stuk leuker. Zo kun je genieten van eten en drinken, maar wel in balans.

Sporten en voeding moeten dan uiteindelijk een plek in jouw dagelijks leven worden.

Bodytec EMS

Bij Bruisz train je volgens de Bodytec EMS trainingsmethode. Bodytec EMS werkt op basis van elektrostimulatie. Je krijgt speciale kleding waaraan we elektroden aan de apparatuur koppelen. Alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, borst en rug) worden tegelijkertijd intensief en effectief getraind. Door de elektrostimulatie worden ook de onderliggende spieren gestimuleerd. Hierdoor verbetert je stofwisseling, bouw je snel spieren op en verstevigt je huid. Je training duurt 20 minuten en geschiedt te allen tijden onder mijn begeleiding. De training is intensief, daarom is twee keer in tien dagen Bodytec EMS voldoende.

Stofwisselingskuur

Opslag van overtollig vet, adipositas vet, wordt veroorzaakt door een verstoring in de hypothalamus. Dit wordt onder andere getriggerd door ondervoeding, conserveringsmiddelen, smaakversterkers en stress. Tijdens de stofwisselingskuur resetten we als het ware je hypothalamus. Energievet dat de spieren voedt en het structuurvet wat je huid, organen en gewrichten beschermt, blijft onaangetast. Deze kuur duurt in totaal 44 dagen waarin we contact hebben via een groepsapp plus plannen we 1x per week een weegmoment in.

Als iets bij je past, je resultaat boekt en je voelt je beter, dan is de fun ook groter. Dus zal je het ook volhouden en daar teken ik dan weer voor!

VISIE

Ik bekijk het leven met humor, maar neem het wel serieus. Geniet van eten en drinken, maar wel in balans. Onder de rook van Arnhem run ik al 12 jaar een Gym waar ik trainingen geef en mensen begeleid met hun voeding en het resetten van hun stofwisseling. Mijn aanpak is persoonlijk, op maat en in een informele sfeer. Ieder mens is anders en heeft ook een ander levensritme. Sporten en voeding moet dan uiteindelijk een plek in jouw dagelijks leven krijgen.

RECENT NIEUWS VAN IVET

BEKIJK AL HET NIEUWS