DEPRESSIE

Somberheid heeft iedereen wel eens. Een depressie is anders. Je bent dan de gehele dag prikkelbaar, hebt geen interesse meer in wat of wie dan ook en je hebt last van slapeloosheid. Daarbij kunnen gevoelens van wanhoop bestaan met zelfmoordneigingen tot gevolg. Een depressie gaat meestal niet vanzelf over. Hulp zoeken is dan ook verstandig. Het vertrekpunt is herkennen en onderkennen van de klachten. Duren deze langer dan twee weken, neem dan stappen. Hiermee voorkom je dat de depressie langer duurt of de klachten erger worden. Bij een depressie wil je niks meer. Het verschil met een burn-out is, dat je in het laatste geval wel wil, maar niet kunt. Bij beide diagnoses bieden we ondersteuning.

MASSAGE

Elke vorm van massage bevordert je gezondheid en zorgt voor ontspanning. Het laat klachten verdwijnen door de afvoer van gifstoffen uit je lichaam. Bruisz biedt verschillende massages aan die een weldaad zijn voor lichaam en geest.

ONTDEK >

“Even helemaal ontspannen! Erik is professioneel en luistert goed naar je, hij legt ook alles duidelijk uit. Je hebt er een vaste klant bij!”

– Fleur

CRYO SAUNA

De Cryo sauna is de optimale manier om je weer beter te voelen. Door de blootstelling aan koude krijgt jouw systeem als het ware een reset. De cryo sauna heeft ook een direct effect op uw gemoedstoestand. Door het vrijkomen van endorfine en serotonine voel je je blij, opgeladen en ontspannen.

ONTDEK >

Als je depressief bent, zie je de lichtheid van het leven niet meer. Je ziet er wellicht als een berg tegenop om hulp zoeken. Beklim deze berg en je zult zien dat daar de zon weer gaat schijnen. We zijn er voor jou. 

RE-BALANCING

Rebalancing is een methode waarbij via massage, zelfonderzoek en meditatie je leert om beperkende gewoontes los te laten en je weer te ontspannen. Je staat weer open voor de schoonheid van de werkelijkheid. Je gaat op een andere manier naar situaties kijken en maakt andere afwegingen.

ONTDEK >