Cryo behandeling

Cryo sauna

De Cryo sauna is een uitzonderlijk effectieve manier om het lichaam te resetten. Je immuunsysteem krijgt een impuls. Gedurende 1,5 tot 3 minuten wordt je lichaam blootgesteld aan extreme kou door stikstof in gasvorm.

Cryo therapie bevordert celvernieuwing, verstevigt je huid en vertraagt het verouderingsproces. Tevens vermindert het klachten bij veel ziektebeelden, het vermindert ontstekingen, bestrijdt pijn en verhoogt weerstand en stofwisseling. Het biedt ondersteuning bij het verliezen van gewicht. Door het vrijkomen van endorfine en adrenaline verdwijnt stress en vermoeidheid en voel je je beter. Het geeft het lichaam een energieboost.

OmschrijvingBedrag
Proefsessie€ 20,00
Losse sessie€ 22,50
5 sessies€ 100,00
10 sessies€ 175,00
20 sessies€ 300,00
De cryo sauna stimuleer je afweersysteem en daarmee lichamelijk ontgiften

Snel en Effectief detoxen? Boek snel een proefsessie.

Boek een proefsessie! >

Vanaf nu kun je onze Cryo sauna behandeling(en) ook via Treatwell boeken

Treatwell button

“Wist je dat voetballer Christiano Ronaldo thuis een cryosauna heeft? Niet voor niets. In een cryosauna herstellen je spieren volledig. Bovendien voelt de droge kou aangenamer aan dan een ijsbad met ijskoud water.”

Waarom Cryo therapie?

Door Cryo therapie verbetert de doorbloeding en daarmee enerzijds de aflevering van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen en anderzijds de afvoer van afvalstoffen. De extreme kou stimuleert het hormonale systeem en verbetert de afscheiding van endorfine en adrenaline. Je immuunsysteem krijgt een krachtige impuls door de aanmaak van witte bloedlichaampjes. De huidconditie verbetert en het voorkomt rimpels. Bijkomend voordeel: je verbrandt 1000 calorieën. De Cryo sauna verhoogt de prestaties bij sport, helpt bij sportblessures en bij de behandeling van fibromyalgie, hoofdpijn, psoriasis, vermoeidheid, stress, reuma en andere ziektes.

Hoe werkt de Cryo sauna

Tijdens de Cryo therapie sta je 1,5 – 3 minuten in een sauna met een extreem lage temperatuur van -192 graden. Dat doet, voordat je er instapt, mentaal iets met je: overleef ik deze extreme kou wel? De koude-receptoren in de huid sturen eerst een krachtig signaal naar de hersenen dat er gevaar aankomt. De hersenen sturen vervolgens een prikkel naar de bloedvaten, die trekken samen en brengen het bloed naar de kern van het lichaam ter bescherming van de organen en behoudt van de warmte. Na de Cryo behandeling pompt het lichaam het bloed krachtig terug waardoor de bloedvaten open gaan staan.

Is het voor iedereen geschikt?

Er zijn een aantal contra’s voor de cryo sauna, voor meer info hierover neem contact op.

De voordelen van Cryo therapie

  • Beauty & Wellness
    Vertraagt het verouderingsproces. Accelerator bij gewichtsverlies.

  • Vitaliteit & Gezondheid
    Verlicht pijn en werkt helend. Boost voor het immuunsysteem.

  • Sport & Fitheid
    Verhoogt sportprestaties. Sneller herstel van blessures en spierpijn.