ENERGETISCHE BALANS

Energetische balans

Emotie staat voor Energie in beweging. Emotie heeft in onze cultuur vaak een negatieve associatie: “doe niet zo emotioneel”, wordt vaak als kritiek geuit. Toch zijn emoties de brandstof voor het lichaam. Zonder emoties gebeurt er helemaal niets. Dan wordt ons lichaam niet in beweging gezet. Onze emoties zijn nauw verbonden met onze organen en de hiermee verbonden hormonen. Samen vormen zij het besturingssysteem van het lichaam.

Wanneer energie lekker stroomt en vrij beweegt veroorzaakt dit emoties, deze emoties noem je vaak positieve emoties. Wanneer de energie niet vrij kan stromen ontstaan blokkades, deze blokkades veroorzaken ook emoties. Dit noem je vaak negatieve emoties. Om voldoende energie te hebben voor een vitale levensstijl, moet je energetische blokkades zoveel mogelijk opheffen.

Er zijn verschillende manier om emotionele disbalans op te heffen. De bekendste methode is acupunctuur, maar er zijn nog vele andere mogelijkheden. Het opheffen van emotionele blokkades zorgt dat er weer balans ontstaat tussen de positieve en negatieve emoties in je leven. Je hebt negatieve emoties net zo hard nodig als positieve emoties, om de wereld om je heen beter te begrijpen en helder te krijgen wat je in het leven wil ervaren.

Zoals eerder aangehaald kan het herstellen van emotioneel evenwicht ook leiden tot positieve resultaten op lichamelijk, mentaal en levensloop niveau.

Onze Bruisz coach helpt je met plezier bij je keuze.

ACUPUNCTUUR

Acupunctuur stimuleert het lichaam om zichzelf op natuurlijke wijze te genezen. Het herstelt de energiebalans van het lichaam. Acupunctuur heeft een integrale kijk, naast symptomen worden ook gedrag en levensstijl, gemoedstoestand, lichamelijke kenmerken (gelaatskleur, hartslagritme van je pols, kleur van je tong, et cetera) meegenomen.

ONTDEK >
Energetische balans acupunctuur

Met hypnose kom je tot de kern…..

Energetische balans hypnotherapie

HYPNOTHERAPIE

Gebeurtenissen in je verleden kunnen een zodanige indruk op je maken, dat je daar emotioneel last van krijgt. Een nare ervaring, kort of lang geleden kun je door middel van hypnotherapie alsnog verwerken. Met hypnotherapie ga je terug in de tijd, om zaken alsnog te verwerken, een plek te geven en los te laten. EMDR biedt verlichting bij trauma’s. Het maakt de onverwerkte informatie in ons brein los en vindt zijn plek in ons systeem, zodat de scherpe kantjes en de stressreacties er van af gaan.

ONTDEK >

Stop met roken zonder ontwenningsverschijnselen!

Dankzij acupunctuur verminderen de ontwenningsverschijnselen en wordt het stoppen met roken een stuk gemakkelijker. Graag vertellen we je er bij Bruisz meer over..

OOR ACUPUNCTUUR

Je oor is een microsysteem dat in contact staat met de organen en systemen door je hele lichaam. Door naaldjes in je oor te zetten worden alle energiebanen ondersteund. Oor acupunctuur is effectief voor veel klachten, bij pijn, stoppen met roken, afvallen en voor cosmetische doeleinden om veroudering tegen te gaan.