Stop je verslaving met ooracupunctuur

Wat is Ooracupunctuur?

De Chinese geneeskunde, hier valt ook Ooracupunctuur onder, ziet de mens als één geheel. Je emoties, mentale gesteldheid en lichamelijk welzijn zijn dus van invloed op elkaar. Ook je levensstijl en de omgeving waarin je leeft hebben uitwerking. Yin en Yang is het uitgangspunt van de Oosterse geneeswijze. Bij ziekte of klachten zijn deze in disbalans. Je oor is een microsysteem dat in contact staat met de organen en systemen door je hele lichaam. Door naaldjes in je oor te zetten worden alle energiebanen, ofwel meridianen, ondersteund. Het zelfherstellende vermogen van je lichaam activeert, energie gaat weer stromen en er ontstaat balans. Acupunctuur is effectief voor veel klachten, bij pijn, stoppen met roken, afvallen en voor cosmetische doeleinden om bijvoorbeeld veroudering tegen te gaan. Terwijl acupunctuur helend is maar ook preventief inzetbaar, evenals is de behandeling ook nagenoeg pijnloos.

OmschrijvingBedrag
Eerste consult en amnese (1,5 uur)€ 85,00
Vervolg consult (45 minuten)€ 65,00
Oor acupunctuur balans en energie

Wil je afvallen, stoppen met roken? Plan dan hier een intake en kom in aanmerking voor een betere gezondheid.

GRATIS INTAKE >

Wist je dat:

Wist je dat ooracupunctuur kan worden ingezet om diverse verslavingen te stoppen?

Waarom Ooracupuntuur?

Acupunctuur stimuleert het lichaam om zichzelf op natuurlijke wijze te genezen. Kortom het herstelt de energiebalans van het lichaam. Acupunctuur heeft een holistische kijk. Naast symptomen worden ook gedrag en levensstijl, gemoedstoestand, lichamelijke kenmerken (gelaatskleur, hartslagritme van je pols, kleur van je tong, et cetera) meegenomen. Immers wij focussen ons niet alleen op je wensen om af te vallen of te stoppen met roken. Maar ook de onderliggende verstoringen of zwaktes nemen we mee. Door middel van acupunctuur maken we je lichaam sterker zodat je beter bestand bent tegen ziektes en aandoeningen. Je algehele welzijn verbetert en je krijgt meer energie. Je zult je snel beter en fitter voelen.

Hoe werkt ooracupuntuur?

Volgens de Chinese geneeskunde zijn lichaam en geest één. Zodoende kunnen lichamelijke klachten  voortkomen uit geestelijke klachten en vice versa. Bovendien is zowel jouw levensstijl als omgeving van invloed. De Chinese geneeskunde heeft Yin en Yang als uitgangspunt. Daarom moeten deze in balans zijn. Hoewel Yin en Yang elkaars tegengestelden zijn maar dus wel complementair. Kortom ze zijn dynamisch verbonden en stoppen nooit. Wanneer je een lichamelijke klacht hebt, zijn Yin en Yang dus uit balans.

In ons lichaam lopen meridianen, ofwel je energiebanen. Deze meridianen staan elk in contact met een orgaan. Op de meridianen liggen energetische krachtbronnen, dit zijn acupunctuurpunten. Door met een extreem dun naaldje op een acupunctuurpunt te prikken, wordt de energiestroom in de meridiaan afgeremd of gestimuleerd. Waardoor er een natuurlijk genezingsproces op gang treedt. Je lichaam raakt dus weer in balans en de energie gaat weer stromen. Acupunctuur is een holistische geneeswijze. Imers verhelpt het niet alleen je klacht, maar heeft effect op je algehele welzijn. Acupunctuur kunnen we zowel helend als preventief inzetten.

Ooracupunctuur

Tijdens de Ooracupunctuur worden er kleine naaldjes in je oren gezet. Deze blijven een aantal dagen zitten tot de volgende behandeling. Vervolgens ondersteunen deze naaldjes je de dagen door. Zowel je ontwenningsverschijnselen van je verslaving zal sterk verminderen en tevens komt je spijsvertering op gang. Doordat wij deze methode herhalen, en je lichaam hier op reageert. Al met al is het niet moeilijk om met acupunctuur je verslaving te verslaan.

De voordelen van acupunctuur

  • Positieve invloed op je welbevinden
    anders gezegd, de ontwenningsverschijnselen zijn minimaal

  • Gunstige invloed op je lichaam
    Waardoor ook je spijsvertering op gang komt 

  • Zorgt voor herstel en geeft energie
    Kortom acupunctuur herstelt geblokkeerde energiedoorstroming maar stimuleert ook het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam.