SLECHT SLAPEN

Slecht slapen is verleden tijd

Voor iedereen die slecht slaapt klinkt ‘nooit meer slecht slapen’ als muziek in oren. Je hebt namelijk ogenblikkelijk last als een nacht na een slapeloze nacht. Laat staan als je langere periode onrustig of amper slaapt. Rust is nodig om je weer op te laden voor de dag van morgen. Opladen betekent herstellen. Zonder herstel krijg je immers klachten.

Gelukkig zijn er vele wegen om je slaapproblemen op te lossen. Ieder mens is uniek. Daardoor is de oorzaak specifiek maar ook de oplossing. Het komt erop neer dat je de methode kiest waarbij jij je prettig voelt.

Onze lifestylecoach vertelt je graag meer over de mogelijkheden.
Neem gerust contact op.

HYPNOTHERAPIE VOOR EEN GEZONDE NACHTRUST

Met hypnotherapie onderzoeken we waar jouw slaapproblemen vandaan komen. Hoe is jouw slaappatroon en hoe kunnen we dat meer gezond en ontspannen krijgen? Waar komt de onderliggende, bewuste of onbewuste spanning vandaan?

Uit onderzoek blijkt dat 50% van de mensen met slaapproblemen na anderhalf jaar nog steeds een verbeterd slaappatroon hebben door hypnotherapie. Dromen en het verwerken van de dag kunnen je nacht eveneens onrustig maken. Droomwerk, oefeningen om de dag te verwerken en ontspanningsoefeningen helpen. Groot voordeel het houdt de pillen buiten de deur.

ONTDEK >
Hypnotherapie bij Bruisz

Hypnose eng? Nee, hoor. Bij hypnose ben je in een staat waarbij je vatbaarder bent voor stimuli en beïnvloeding. Het brein blijft actief, waardoor je uiteindelijk zelf kiest wat je voelt.

MINDFULNESS ONTSPANT EN ZORGT VOOR RUST

Mindfulness helpt je te ontspannen. Je gaat hierdoor meer rust ervaren. Daardoor kun je beter luisteren naar jezelf en kun je rust in jezelf vinden.

Slecht slapen heeft vaak te maken met piekeren. Door het beoefenen van mindfulness leer je de piekermodus te herkennen en een andere plek te geven. Je leert anders om te gaan met afleiding en zaken die jij als storend ervaart.

Tijdens neurofeedback-training oftewel breintraining worden de netwerken in je brein die voor rust zorgen geactiveerd. Hierdoor ga je meer rust inbouwen in je leven. Het gevolg daarvan is dat je snel weer beter slaapt. Je leert vanuit die rust te onderzoeken wat je uit balans brengt en leert dit een plek te geven.

ONTDEK >
Mindfulness bij Bruisz

SLAAP JIJ SLECHT?

Gratis online training: beter slapen

Doe jij al mee met onze GRATIS beter slapen training?
Jij gaat aan de slag maar wij bij Bruisz helpen je vanaf de zijlijn. Start er vandaag nog mee!

IK DOE MEE >

RE-BALANCING LAAT SLAAPPROBLEMEN VERDWIJNEN

Wanneer je teveel in je hoofd leeft, ontstaat er spanning in je lichaam. Met als gevolg dat je lichaam als het ware niet meer bij je hoofd hoort. Spanning en piekeren verstoren je nachtrust.

Met re-balancing leer je om je lijf weer te voelen. Door middel van massage ga je langzaam je lichaam weer gewaarworden. Door de aanrakingen kom je dichterbij jezelf. Je word je bewust waarom die spanning ontstaat.

Bewustwording is de eerste stap naar heling. Want als je weet waarom je iets doet, kun je iets aan de oorzaak doen. Als je lichaam ontspant, komt ook je hoofd tot rust. Als we alle oorzaken wegnemen, slaap je beter. Kortom, met re-balancing behoort slecht slapen na enkele behandelingen tot de verleden tijd.