De mens in balans bij Bruisz

MENS IN BALANS

De mens in balans, dat is onze missie. Bij Bruisz willen we je ondersteunen met de kennis, vaardigheden, producten en diensten die je nodig hebt om in de constant veranderende wereld om je heen steeds weer je balans te vinden. Zoals Darwin al zei, “aanpassingsvermogen is de belangrijkste vaardigheid voor het leven op moeder aarde”.

De beste manier om meer balans en energie te ervaren is het ontwikkelen van jouw persoonlijke lifestyle. Met jou persoonlijke lifestyle ervaar je het leven als moeiteloos. Je zit in een flow. Je bruiszt van de energie. Jij en de wereld om je heen horen bij elkaar.

ONTDEK >

WEET JE NIET WELKE METHODE
JE MOET KIEZEN?

Neem dan een kijkje in onze Bruisz Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van onze methoden om jouw weer in balans krijgen in een overzichtelijke guide.

NAAR DE GUIDE >
Mooi en gezond bij Bruisz

MOOI & GEZOND

De gezondheid van je innerlijke wordt weerspiegeld in je uiterlijke schoonheid. De klachten die we ervaren kunnen vanuit onze integrale visie verschillende bronnen hebben. Bij Bruisz kijken we vanuit deze visie naar de beste oplossing voor jouw klachten.

We hebben verschillende methoden die ook in kunnen worden gezet om cosmetische resultaten te behalen zoals een betere huid, minder rimpels, gewichtsverlies, etc., etc.

ONTDEK >

VAGE KLACHTEN? BOEK NU EEN AFSPRAAK MET JOUW LIFESTYLE COACH

Heb je ‘vage’ klachten, die met enige regelmaat voorkomen? Dan kan de oorzaak al snel in disbalans worden gevonden. Jouw lifestyle coach helpt je om weer in balans te komen.

AFSPRAAK MAKEN >
Hart en ziel bij Bruisz

HART & ZIEL

Hoe sta je in het leven? Is dit het leven waarvoor je geboren bent? Gebruik je je talenten? Je komt pas echt in een goede flow als we doen waar we blij van worden. Ons is geleerd om door te zetten wanneer het tegenzit, maar wanneer is het genoeg. Hebben je tijdens het doorzetten voldoende tijd genomen om belangrijke, soms zeer negatieve, ervaringen te verwerken?

Ook zijn er momenten waarop je je afvraagt waar je staat in het leven. Op deze momenten van bezinning en zelfreflectie sta je stil bij de zin van je bestaan en de invulling die je aan dit bestaan willen geven. Doen je de dingen die je belangrijk vindt? Pas als je met hart en ziel je leven beleeft komt die energie vrij waar je zo naar op zoek bent.

ONTDEK >