De mens in balans bij Bruisz

MENS IN BALANS

De mens in balans, dat is onze missie. Bij Bruisz willen we je ondersteunen met de kennis, vaardigheden, producten en diensten die je nodig hebt om in de constant veranderende wereld om je heen steeds weer je balans te vinden. Zoals Darwin al zei, “aanpassingsvermogen is de belangrijkste vaardigheid voor het leven op moeder aarde”.

De beste manier om meer balans en energie te ervaren is het ontwikkelen van jouw persoonlijke lifestyle. Met jou persoonlijke lifestyle ervaar je het leven als moeiteloos. Je zit in een flow. Je bruiszt van de energie. Jij en de wereld om je heen horen bij elkaar.

ONTDEK >

WEET JE NIET WELKE METHODE
JE MOET KIEZEN?

Neem dan een kijkje in onze Bruisz Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van onze methoden om jouw weer in balans krijgen in een overzichtelijke guide.

NAAR DE GUIDE >
Mooi en gezond bij Bruisz

MOOI & GEZOND

De gezondheid van je innerlijke wordt weerspiegeld in je uiterlijke schoonheid. De klachten die we ervaren kunnen vanuit onze integrale visie verschillende bronnen hebben. Bij Bruisz kijken we vanuit deze visie naar de beste oplossing voor jouw klachten.

We hebben verschillende methoden die ook in kunnen worden gezet om cosmetische resultaten te behalen zoals een betere huid, minder rimpels, gewichtsverlies, etc., etc.

ONTDEK >

VAGE KLACHTEN? BOEK NU EEN AFSPRAAK MET JOUW LIFESTYLE COACH

Heb je ‘vage’ klachten, die met enige regelmaat voorkomen? Dan kan de oorzaak al snel in disbalans worden gevonden. Jouw lifestyle coach helpt je om weer in balans te komen.

AFSPRAAK MAKEN >
Hart en ziel bij Bruisz

HART & ZIEL

Hoe sta je in het leven? Is dit het leven waarvoor je geboren bent? Gebruik je je talenten? Je komt pas echt in een goede flow als we doen waar we blij van worden. Ons is geleerd om door te zetten wanneer het tegenzit, maar wanneer is het genoeg. Hebben je tijdens het doorzetten voldoende tijd genomen om belangrijke, soms zeer negatieve, ervaringen te verwerken?

Ook zijn er momenten waarop je je afvraagt waar je staat in het leven. Op deze momenten van bezinning en zelfreflectie sta je stil bij de zin van je bestaan en de invulling die je aan dit bestaan willen geven. Doen je de dingen die je belangrijk vindt? Pas als je met hart en ziel je leven beleeft komt die energie vrij waar je zo naar op zoek bent.

ONTDEK >

ONZE MEEST POPULAIRE METHODEN OP EEN RIJTJE

Ben jij ook zo benieuwd welke methoden het vaakst geboekt worden? En waarom juist deze methoden zo populair zijn? Wij zochten het voor je uit!

ONTDEK >
Sport en prestatie bij Bruisz

SPORT & PRESTATIE

Het leven daagt je uit! Sommige uitdagingen zijn leuk, andere weer niet. De uitdagingen dwingen je in meer of mindere mate om je aan te passen, om opnieuw je balans te vinden. Hier hebben we energie voor nodig.

Bruisz helpt je om te presteren op topniveau, of dit nu op je werk of in de sport is. We helpen je met herstellen na zware inspanning, maar ook ondersteunen we je mentaal en emotioneel om opgewassen te zijn tegen de uitdagingen van presteren op topniveau.

ONTDEK >

WEET JE NIET WELKE METHODE
JE MOET KIEZEN?

Neem dan een kijkje in onze Bruisz Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van methoden om jouw weer in balans krijgen in een overzichtelijke guide.

NAAR DE GUIDE >
Levensloop en inspiratie bij Bruisz

LEVENSLOOP & INSPIRATIE

Je persoonlijke levensloop is het podium waarop je lifestyle en balanceer vermogen dag in dag uit op de proef wordt gesteld. Iedereen heeft een moment gedurende zijn levensloop waarin we verstrikt zijn geraakt in bepaalde levensomstandigheden. 

De mens wil ertoe doen en iets betekenen in de wereld. Inspiratie leidt tot vernieuwing. Ook vaste patronen loslaten en uit je comfortzone stappen brengt deze vernieuwing. Je wilt je vrij voelen om de keuzes te maken die bij je passen. Keuzes die je persoonlijke lifestyle versterken en waarbij je doet waar je goed in bent. De zinvolheid van het leven is volmaakt wanneer het zijn aansluit bij je identiteit en de plaats waar jij staat in de wereld.

ONTDEK >