Home/Team/Meeuwes Muskee
Meeuwes Muskee2018-03-29T11:36:57+02:00
Meeuwes Muskee
Meeuwes MuskeeHolistisch coach
Met lachende ogen en een verwonderende blik kijkt onze coach Meeuwes Muskee naar de wereld waarbij mensen de meest intrigerende wezens zijn die er rondlopen. Hij houdt enorm van mensen.

Meeuwes Muskee

Waarom is het toch zo lastig om bij je echte zijn te komen? Hoe komt het dat je altijd worstelt met je ego-structuur? Wij moeten in dit leven van alles: succesvol zijn, geld verdienen, mooi zijn, een opgeruimd huis hebben en ga zo maar door. Vaak willen we dan ook nog aan de verwachtingen van een ander voldoen. Dit leidt af van ons primaire zijn. Hierdoor kun je het leven gaan ervaren als sleur. Je plezier in het werk neemt af. Je voelt je niet lekker in je vel zitten. Eigenlijk wil je veranderen, maar je stapt elke keer weer in dezelfde valkuil.

Unieke spiegel
Ons bewustzijn, brein en lichaam staan in sterke verbinding met elkaar. Door het ontwikkelen van je intuïtie en je bewustzijn te vergroten kun je meer focus aanbrengen en prestaties verhogen. De bewustzijnskaart is een diagnostisch instrument waarbij ik jouw talenten, passies en drijfveren in kaart breng. Bewustzijn is datgene dat jou elke dag drijft dat te doen wat jou beweegt. Je krijgt jouw DNA haarscherp in beeld: hoe ga je om met identiteit, omgeving en tijd. Hoe reageer je op veranderingen, leiding, structuren, weten en wijsheid
bijvoorbeeld. Wat is er nodig om jezelf te ontwikkelen en stappen te maken voor de toekomst. Mijn aanpak is holistisch. De uitkomst omvat geen standaard typeringen, maar unieke spiegels met rake analyses van jouw potenties en beperkingen. Deze analyse maakt het mogelijk om jouw gericht te begeleiden in jouw ontwikkelproces.

VISIE

Voor mij verdient ieder mens aandacht

Van buiten en van binnen ben ik één. Daar blijf ik altijd trouw aan. Vanuit deze kernwaarde ga ik met jou in gesprek over je echte ik. Ik werk vanuit mijn eigen energie en krijg energie om jou verder te helpen. Ik kan oprecht geraakt zijn als iemand een persoonlijk verhaal vertelt dat haar of hem emotioneert. Mijn interesse is
groot en ik blijf altijd de mens zien in welke omstandigheid deze ook verkeert.

RECENT NIEUWS VAN MEEUWES