Bodytec EMS is een revolutionaire trainingsmethode waarmee je spieren opbouwt, conditie verbetert en vet verbrandt in een trainingssessie van slechts 20 minuten. Dat klinkt toch als muziek in de oren voor iedereen die om één of andere redenen niet aan sporten toekomt.

Sportschool onaantrekkelijk
“Smoesjes”, zal een gedisciplineerde sporter roepen, wanneer je zegt geen tijd te hebben om naar de sportschool te gaan. Het is ook lastig om na een drukke werkdag van de bank af te komen. Die bank voelt dan wel heel comfortabel. Als je al een tijdje niet gesport hebt, wordt de drempel bovendien steeds groter. Je conditie is achteruit gegaan en wellicht heb je wat kilo’tjes teveel. Het beeld van jezelf hijgend en puffend op een loopband ziet er dan weinig aanlokkelijk uit. De bank, het terras of een klantafspraak krijgen dan al snel voorrang.

Bodytec EMS
Zie jij er tegen op om weer te gaan sporten? Of heb je daadwerkelijk weinig tijd? Dan is Bodytec EMS echt iets voor jou. Via elektrostimulatie worden in een trainingssessie van 20 minuten al jouw belangrijke spieren getraind. In speciale kleding voer je oefeningen uit waarbij je met elektroden aan de Bodytec apparatuur bent gekoppeld. De intensiviteit en zwaarte van de impulsen van de elektroden bepalen we samen. In vergelijking met een reguliere fitnesstraining heeft je lichaam 150 keer meer spiersamentrekkingen. Eén Bodytec EMS training staat daardoor gelijk aan 3 traditionele fitness.

Snel resultaat
Je traint om de vijf dagen onder mijn persoonlijke begeleiding. Dit is jouw stok achter de deur. Bovendien train je dan goed en zonder blessures. Na ongeveer 12 trainingen op de Bodytec EMS apparatuur merk je resultaat. Je bent fitter, zit strakker in je vel en bent sterker. Bovendien is cellulitis is afgenomen én je hebt vet verbrand. Welke redenen heb je nu nog om niet uit die luie stoel te komen?

Branko Laheij
Personal Trainer