CHALLENGES

Bij Bruisz in Oosterbeek houden we wel van uitdagingen, challenges. Wil jij ook graag in 10 weken fit zijn? Binnen 14 dagen gestopt zijn met roken? Of binnen 90 dagen een gezonde levensstijl hebben? Bij ons kan dat! Doe mee aan een van onze vele challenges om weer in Balans te komen in een zeer korte tijd.

10 weken fit challenge bij Bruisz in Oosterbeek

Wil je het sporten weer oppakken, maar stel je dat steeds uit? Of zoek je een extra impuls in je trainingen? Kortom, wil je weer fit worden? Dan is deze challenge van 10 weken iets voor jou! Tijdens deze challenge gaan we op een plezierige en comfortabele manier twee keer per week samen aan de slag om jou weer fit te krijgen.

10 weken fit Challenge >
14 dagen stoppen met roken challenge bij Bruisz in Oosterbeek

Stoppen met roken is moeilijk. Ontzettend moeilijk. Vooral vanwege de ontwenningsverschijnselen. De ontwenningsverschijnselen die deze recent gestopte rokers ondervinden, maken een succesvolle stoppoging vaak extra moeilijk. Met 3 acupunctuur behandelingen helpen wij jou binnen 14 dagen van het roken af en dat met minimale ontwenningsverschijnselen!

14 dagen stoppen met roken Challenge >
44 dagen stofwisseling challenge bij Bruisz in Oosterbeek

Ben jij net met pijn en moeite kilo’s kwijtgeraakt maar vliegen ze er binnen een paar dagen weer aan? Dan heb jij, net als vele andere mensen, te maken met het jojo-effect. Daar hebben wij wat op gevonden; een stofwisseling challenge van 44 dagen! Tijdens deze stofwisseling challenge activeren wij jouw stofwisseling, behalen we jouw streefgewicht en verhogen wij jouw vitaliteit. Dit allemaal zonder het jojo-effect.

44 dagen stofwisseling Challenge >
90 dagen levensstijl challenge bij Bruisz in Oosterbeek

Een levensstijl aanpassen is een uitdaging, zo is bewustwording een eerste stap. Wat doen bijvoorbeeld verkeerde voedingsstoffen met je? Vervolgens ga je nieuw gedrag aanleren. Nieuw gedrag aanleren kost tijd, daarom duurt deze levensstijl Challenge 15 weken. Bestaande uit praktijk en theorielessen. Na deze challenge is onze en jouw missie geslaagd: gezonder leven en afvallen zonder terugvallen!