Home/Team/Branko Laheij
Branko Laheij2018-05-31T14:53:24+02:00
Branko Laheij
Branko LaheijPersonal Trainer
Om vitaal te blijven zijn een gezond voedingspatroon en beweging essentieel. Iedereen kan sporten. Het is mijn doelstelling om sporten makkelijker en leuker te maken.

Branko Laheij

‘Ik maak sporten leuk’

De stap naar een sportschool kan groot zijn. Je vindt sporten niet leuk. Je heb te weinig tijd. Je ziet er tegenop vanwege gebrek aan conditie. Je hebt overgewicht waardoor sporten moeizaam is. Zo kan ik nog meer redenen bedenken waarom je niet gaat sporten. Het zijn geen smoezen, ik begrijp dat wel. Het beeld op TV waarbij mensen met obesitas elke dag afgemat worden en op een streng dieet gezet worden, zou mij ook niet motiveren. Je wordt al moe als je ernaar kijkt. En hoe lang houden ze het resultaat vast?

Iedereen kan sporten

Motivatie om te sporten moet er overigens wel zijn. Ik zorg vervolgens dat het sporten leuk en gemakkelijk wordt. Iedereen kan sporten. Ook jij. Een lichaam heeft beweging nodig om fit en gezond te blijven. Is jouw doelstelling daarnaast afslanken, kracht opbouwen of conditie verbeteren dan stemmen we het programma daarop op af. Wil je gewichtsverliezen dan gaan we ook naar de voeding kijken. Bruisz is een prettige omgeving om aan je fitheid te werken. Hier zie je geen spierbundels en krachtpatsers. Je traint alleen of in kleine groepjes in een ruimte die inspireert en op apparatuur waarmee je snel resultaat bereikt.

Bodytec EMS

Bij Bruisz train je volgens de Bodytec EMS trainingsmethode. Bodytec EMS werkt op basis van elektrostimulatie. Je krijgt speciale kleding waaraan we elektroden aan de apparatuur koppelen. Alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, borst en rug) worden tegelijkertijd intensief en effectief getraind. Door de elektrostimulatie worden ook de onderliggende spieren gestimuleerd. Hierdoor verbetert je stofwisseling, bouw je snel spieren op en verstevigt je huid. Je training duurt 20 minuten en geschiedt te allen tijden onder mijn begeleiding.

Direct effect

In een korte tijd merk je het effect. Het gevoel voor sporten krijg je snel terug. De training is intensief, daarom is twee keer in tien dagen Bodytec EMS voldoende. Het is daarbij een perfecte combinatie met elke andere bewegingsvorm. Deze apparatuur maakt het sporten aangenamer. Toch zal ik altijd eerst vragen hoe het met je gaat. Je gemoedstoestand is niet elke dag hetzelfde, je training dus ook niet. Naast Bodytec EMS geef ik personal training. Mijn doelstelling is sporten plezierig en comfortabel te maken zodat het levensstijl wordt. Na een aantal maanden kun je zelf trainen en is personal training en EMS Bodytec ondersteunend aan je eigen bewegingsprogramma.

BodyTec training met Branko

VISIE

Bewegen leuk maken

Hoe gaat het met je? Dat is mijn eerste vraag wanneer we aanvangen met een training. Iedereen kan sporten. Echter je (mentale) gesteldheid is van invloed op je sportgedrag. De ene dag is de motivatie groter dan de andere. Het is mijn doel om sporten leuker en makkelijker te maken zodat je het vaker gaat doen. Samen gaan we op zoek naar ‘de knop’ waardoor je enthousiast wordt. Je kunt overigens meer dan je denkt. Elke sportdoelstelling is persoonlijk, het trainingsprogramma dus ook. Wanneer je samen sport ontstaat een saamhorigheidsgevoel wat ontzettend motiverend werkt. Zodra je het sportgevoel weer hebt, merk je direct dat je je fitter en beter voelt. Een gezond en fit lichaam daar gaan we voor!

RECENT NIEUWS VAN BRANKO

BEKIJK AL HET NIEUWS