108 dagen nooit meer ‘druk,druk,druk’ Challenge

Wat houdt deze challenge in?

Heb je genoeg van het ‘druk,druk,druk’ zijn en wil je meer ontspanning in je leven? Dan is deze challenge misschien wel iets voor jou! De 108 dagen nooit meer druk challenge is een challenge dat rekening houdt met zowel je lichaam als geest en je emotionele als instinctieve gedrag. Er is dus aandacht voor alle onderdelen van stress in ons leven.

Deze challenge bestaat uit een online programma van 108 dagen. Dit programma volg je elke dag vanuit huis en wanneer het jou uitkomt. Ook vinden er ten minste 3 bijeenkomsten plaats waar we elkaar ontmoeten.

Het enige wat wij van jou nodig hebben is je eigen besluit en toewijding om 108 dagen 15 min aan jezelf cadeau te doen.

OmschrijvingBedrag
108 dagen nooit meer druk challenge€350

Doe jij ook mee? Schijf je snel in voor deze challenge

Ik doe mee >
Meer ontspanning met de nooit meer druk challenge

Wat krijg je bij deze challenge?

  • Simpele en praktische suggesties om gezond te bewegen en eten

  • Handvatten voor het maken én uitvoeren van een simpel dagelijks plan

  • Mindfulness oefeningen en technieken om los te komen van emoties

  • Een unieke methode om diep te ontspannen

Waar wordt de challenge gehouden?
Bruisz | Balans & Energie
Utrechtseweg 159
6862 AH Oosterbeek

Wanneer wordt de challenge gehouden?
Datum op aanvraag

Wat doet deze challenge

Op fysiek vlak krijg je simpele en praktische suggesties om gezond te bewegen en eten. Mentaal geeft deze challenge je handvatten voor het maken én uitvoeren van een simpel dagelijks plan. Op emotioneel vlak krijg je mindfulness oefeningen en technieken om los te komen van emoties. Tot slot is deze challenge op instinctief gebied een unieke methode om diep te ontspannen.

Wat bereik je met deze challenge

Tijdens deze unieke body & mind challenge komen alle stukjes van de puzzel samen om jou een meer ontspannen leven te bieden. Het ‘druk,druk,druk’ zijn neemt plaats voor meer ontspanning. Je leert gezond te bewegen en eten, het maken én uitvoeren van een simpel dagelijks plan, los te komen van emoties en je diep te ontspannen.

Een gezonde levensstijl met de levensstijl challenge

ONNO NIEVEEN
PPD Resonantie coach

“Wij worden geregeerd door ons verleden: door onze opvoeding, opleiding, culturele achtergrond, sociale omgeving en gebeurtenissen. Het verleden is een wortel van sabotagemechanismen. Door hier inzicht in te krijgen, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, staat de weg naar geluk open.”