Lezingen/workshops

Bekijk hieronder het overzicht aan lezingen/workshops bij Bruisz in Oosterbeek. De workshops worden gegeven door ons team aan professionals. Meld je direct aan voor een van onze lezingen en/of workshops.

Stress in je brein lezing bij Bruisz

Wil je het geheim van je brein ontdekken? wil je de ongekende mogelijkheden van je brein gebruiken? Ben je nieuwsgierig naar hoe je brein je gedrag aanstuurt en je welbevinden bepaald? Wil je ontdekken hoe je het maximaal uit jezelf kunt halen? Kom dan naar de lezing over het brein en ontdek hoe je dat kunt trainen. Op donderdagavond 18 oktober organiseert Bruisz van 19:30 tot 21:00 uur een lezing en proefsessie over het brein.

Lees meer over deze lezing >
Workshop omgaan met stress bij Bruisz

Zen wordt wel eens vergeleken met een weg, een spiritueel pad die je moet gaan om uiteindelijk bij je ware natuur uit te komen. Iedereen kent wel momenten dat je op zoek gaat naar rust en verdieping om vragen te stellen en stil te staan bij je leven. Iedereen kent momenten van inkeer en rusteloos zoeken naar antwoorden. Dat is in feite het begin van je reis.

Lees meer over deze workshop >
#Hack je stress lezing bij Bruisz

Tijdens deze gratis interactieve #Hack je stress lezing van Onno Nieveen , waarbij je zelf kan ervaren wat PPD resonantie is, ga je gegarandeerd naar huis met zeer praktische en zelfs persoonlijke tips hoe je eenvoudig een ‘Nooit-meer-stress-leven’ kunt leiden.Houd de kalender in de gaten voor de eerst volgende lezing.

Lees meer over deze lezing >