Bruisz Trainingen

Bruisz in Oosterbeek verzorgt ook trainingen. Onze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn/haar leven en welzijnsgevoel wil veranderen en verbeteren. We verwelkomen iedereen die op zoek is om te beginnen als coach, evenals voor beoefenaars die waarde willen toevoegen aan hun reeds bestaande klanten/praktijken.

Wellness Coaching training bij Bruisz

Deze nieuwe training onthult alle wetenschappelijke revolutionaire methodes voor onze gezondheid. Gebaseerd op holistische theorieën en de nieuwe wetenschappen over Epigenetica en Glycobiology. In deze training gaan we dieper in op hoe cellen functioneren en welke verbindingen er zijn tussen lichaam en geest. Ook leer je alle nieuwe methodes en manier van denken over wellness.

Wellness Coaching training >
Wellness Coaching training bij Bruisz

Zen is een uitermate praktische spirituele weg. Zen betekent ‘gewoon zitten’. Maar zodra je gewoon gaat zitten, merk je wat er in jou gebeurt. Door onophoudelijk je geest te observeren, leren we ons ware zelf kennen. Bij de beoefening van zen speelt meditatie een centrale rol. Het brengt je rust en verdieping, zodat je ruimte krijgt voor vragen en open komt te staan voor inzicht. Meditatie is geen zweverige bezigheid. Het is een oefening in helder leren kijken en afscheid nemen van gewoonten en ingesleten patronen die onze blik op de werkelijkheid en op wie we zijn vertroebelen. Stap voor stap leer je te mediteren en leer je de blik op jezelf en de wereld scherper te krijgen. Tijdens het mediteren keren we de blik naar binnen en laten we ons licht naar binnen schijnen om van daaruit het leven te zien zoals het is. Het is de werkelijkheid zien zoals die is en jezelf aanvaarden zoals je bent. Het is thuiskomen, het openen van ons hart.

De cursus wordt gegeven door Stichting Flowing Mountains, een ideële stichting die vanuit en boeddhistische levenshouding mensen helpt zichzelf te ontwarren. In elke les zal een ander aspect worden behandeld: lichaamsoefeningen, verschillende zithoudingen, concentratie op de adem, reciteren van sutra’s, maar ook het meditatief theedrinken en de loopmeditatie komen aan bod. Ter afsluiting bespreken we elke keer een inspirerende tekst over zen. Bij elke les is er voldoende ruimte om je eigen ervaringen te bespreken en vragen te stellen.

Vanaf donderdagavond 6 september 2018 kunnen belangstellende deelnemen aan de cursus ‘Beginnen met zen’ In Oosterbeek. De cursuslocatie is Bruisz, Balans en Energie aan de Utrechtseweg 159. De cursus wordt gegeven door Eric Kogen van den Berg van St. Flowing Mountains.

Voor meer informatie, bel 026 3397266 of mail hello@bruisz.nl

Beginnen met zen cursus