44 dagen stofwisseling Challenge

Wat houdt deze challenge in?

Ben jij net met pijn en moeite kilo’s kwijtgeraakt maar vliegen ze er binnen een paar dagen weer aan? Dan heb jij, net als vele andere mensen, te maken met het jojo-effect. Daar hebben wij wat op gevonden; een stofwisseling challenge!

Tijdens deze stofwisseling challenge activeren wij jouw stofwisseling, behalen we jouw streefgewicht en verhogen wij jouw vitaliteit. Dit allemaal zonder het jojo-effect.

Deze challenge bestaat uit een stofwisselingskuur programma van 44 dagen. Dit programma volg je vanuit je eigen huis. Wij begeleiden de kuurder all the way met één keer per week een weegmoment en een groepsapp.

OmschrijvingBedrag
44 dagen stofwisseling challenge€236,50

Doe jij ook mee? Schijf je snel in voor deze challenge

Ik doe mee >
Kom in balans met de stofwisseling challenge
  • Voedingsschema met wat je wel en niet mag eten tijdens de challenge

  • Hormony druppels op homeopathisch principe

  • Voeding supplementen voor het ontgiften van je lichaam en voorkomt ondervoeding

Waar wordt de challenge gehouden?
Bruisz | Balans & Energie
Utrechtseweg 159
6862 AH Oosterbeek

Wanneer wordt de challenge gehouden?
NU! Maak hier je afspraak! Ook avonduren mogelijk.

Wat doet deze challenge

De stofwisselingskuur reset de vetstofwisseling in de hypothalamus en zorgt ervoor dat het lichaam wordt ontgift. Het overtollige vet ofwel het Adipositas smelt dan weg. Toch blijft het energievet dat de spieren voedt en het structuurvet wat je huid, organen en gewrichten beschermt onaangetast.

Wat bereik je met deze challenge

Tijdens deze challenge heeft je lichaam de tijd gehad om te schakelen en kun je bijna weer eten zoals je gewent bent zonder aan te komen. Het jojo-effect blijft dus uit. Wat is er mooier om na het afronden van de kuur op je streefgewicht te zijn, blijven, meer energie te hebben en een staat van maximale gezondheid bereikt te hebben.

Een gezonde levensstijl met de levensstijl challenge

IVET LAHEIJ-PORTIER
BodyTec en stofwisseling coach

“Ik geef trainingen en begeleid mensen met hun voeding en het resetten van hun stofwisseling. Mijn aanpak is persoonlijk, op maat en in een informele sfeer. Ieder mens is anders en heeft ook een ander levensritme. Sporten en voeding moet dan uiteindelijk een plek in jouw dagelijks leven krijgen.”

MEER OVER IVET >