CHRONISCHE & “VAGE” KLACHTEN

Je moet de weerbaarheid en veerkracht van je lichaam niet onderschatten. Je lichaam kan veel hebben en kan probleemloos een langere tijd van belasting aan. Maar na een periode van zwaardere belasting, dienen je plaats te maken voor een periode van regeneratie. Het is de cyclus tussen inspanning en ontspanning op zowel lichamelijk-, emotioneel- , mentaal- en levensloopniveau die bij veel mensen verstoord is. Het terugbrengen van dit evenwicht creëert de ruimte voor je interne dokter om weer orde op zaken te stellen en je systeem in gereedheid te brengen voor de volgende uitdaging.

Chronische belasting veroorzaakt vaak chronische klachten. De oorzaak van deze chronische klachten is vaak niet terug te voeren tot één duidelijk aanwijsbare oorzaak. De oorzaak is vaak gelegen in een combinatie van disbalans op meerdere niveau’s. Bij Bruisz kijken wij vanuit een integraal mensbeeld naar je klachten en proberen we in samenwerking met jou de oorzaken te identificeren en de gevonden blokkades op te heffen. Dit alles met één doel doel: je eigen interne dokter weer optimaal te laten functioneren, zodat je je weer gezond, energiek, evenwichtig en gelukkig voelt. Thuiskomen in je eigen leven. Je leeft een bruisend leven!

CRYO SAUNA

De Cryo sauna is de optimale manier om jouw immuunsysteem te activeren. Door de blootstelling aan koude krijgt jouw systeem als het ware een reset. Je afweersysteem gaat werken op een hoger niveau en dat helpt bij lichamelijk ontgiften en herstellen. Juist bij vage en chronische klachten waar je niet direct je vinger op kan leggen biedt de cryo sauna oplossingen. De cryo sauna heeft ook een direct effect op jouw gemoedstoestand. Door het vrijkomen van endorfine en serotonine voel je je blij, opgeladen en ontspannen.

ONTDEK >

Onverklaarde lichamelijke klachten zijn heuse klachten. Denk eens aan chronische hoofdpijn, rugpijn, gewrichtspijn, pijn op de borst, of chronische vermoeidheid etc. Allemaal klachten die jouw in je dagelijks leven enorm hinderen. Bruisz biedt hiervoor diverse therapieën aan, maak een afspraak en wij zoeken de juiste oplossing voor jou!

Voedingssupplementen op maat bij Bruisz

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

De stofwisseling is als het ware de motor van jouw lichaam en net als elke motor is ook deze afhankelijk van de toevoer van de juiste brandstoffen. Onze hedendaagse voeding draagt ertoe bij dat we onvoldoende bruikbare voedingsstoffen binnen krijgen. Er zijn voldoende supplementen op de markt aanwezig, maar wat geeft jouw lichaam aan? Waar ligt jouw behoefte?Met Salusmed biedt Bruisz een 24 uurs meting aan waardoor het inzichtelijk wordt waar jou tekorten in zijn. Breng de balans in je lichaam terug zodat vage klachten verdwijnen.

ONTDEK >

Wist je dat?

“Microcirculatie zorgt ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof beter in het bloed, weefsels en organen worden opgenomen.”

HYPNOTHERAPIE

Door middel van Hypnotherapie kunnen we, in samenspraak met jouw lichaam en onbewuste, achterhalen waar de klachten vand