Doorbloeding

Bemer Therapie

Bemer Therapie (doorbloeding) is een vasculaire therapie die wetenschappelijk bewezen is. Doordat juist de doorbloeding van de kleinste bloedvaten effectief verbetert. Bovendien zorgt een verbterde doorbloeding ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof beter in het bloed, weefsels en organen worden opgenomen. Ook afvalstoffen worden bovendien door Bemer Therapie beter afgevoerd. Hierdoor krijgt je allereerst meer energie, En vervolgens verbeteren ook je geestelijke prestaties en je lichaam herstelt sneller. Onder andere ziekte en pijn kunnen worden bestreden. Kortom je voelt je gewoon beter op alle fronten.

OmschrijvingBedrag
ProefsessieGratis
Losse sessie€ 15,-
Informeer naar de mogelijkheden om de Bemer zelf thuis toe te passenop aanvraag
Micro Circulatie geeft je een betere doorbloeding

Wil je meer informatie over de Bemer Therapie? Plan dan een gratis afspraak met Janette

GRATIS PROEFSESSIE >

Tip:

Wij geven iedere maand een aantal lezingen en workshop bij Bruisz. Houd de agenda in de gaten voor de komende activiteiten!

NAAR DE AGENDA >

Wat is microcirculatie?

Doordat de pompende bewegingen van de kleine bloedcellen steeds langzamer wordt, kortom het natuurlijk verouderingsproces. Maar ook door stress, slaaptekort of een ongezonde levensstijl. Hierdoor verminderen op den duur je lichamelijke en geestelijke functies. Je kan hierdoor stemmingswisselingen, krijgen, pijn of ziek worden. Maar juist met Bemer Therapie stimuleren we de doorbloeding door middel van elektro pulsen. Doordat we de bloedsomloop weer op een normaal niveau krijgen. Dus ook voedingsstoffen en zuurstof worden weer beter opgenomen en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Kortom je voelt je energiek, herstelt sneller en je weerstand verbetert. Ook slaap je beter. Het heeft verder een gunstige invloed op de genezing van diverse ziektebeelden.

Waarom microcirculatie?

De bloedsomloop voorziet ons lichaam van voedingstoffen en zuurstof. Daarnaast voert het gelijktijdig afvalstoffen af. 75% van de bloedsomloop vindt plaats via microsimulatie in de fijnste bloedvaten. Het hart pompt bloedcellen door het lichaam. Ook de kleine bloedcellen ondersteunen dit proces door ook pompende bewegingen te maken. Bovendien reguleren de kleine bloedcellen de bloedstroming zodanig dat de gebieden met een hogere energiebehoefte een betere doorbloeding krijgen dan de gebieden die tijdelijk met wat minder toe kunnen. Tijdens studeren hebben de hersenen bijvoorbeeld meer bloed toevoer nodig dan de spieren op dat moment. Omgekeerd hebben ook de spieren meer bloed nodig bijvoorbeeld tijdens intensief sporten en de hersenen dan minder.

Is het voor iedereen geschikt?

Alvorens je start met de Bemer, zal er een intake gesprek zijn met de coach en een goede begeleiding gedurende de periode. Ben je onder behandeling van een arts of specialist, raadpleeg dan bij twijfel je arts of specialist.

Meer Info >

De voordelen van een Bemer therapie en Microcirculatie

  • Betere prestaties
    Bijvoorbeeld betere lichamelijke en geestelijke prestaties. Verbetert het slaapritme. Kortom een hogere levenskwaliteit.

  • Sneller herstel
    Kortere hersteltijd na het sporten, bovendien vermindert het blessures. En daarnaast stimuleert het genezing van wonden.  

  • Ondersteunt genezing
    Bevordert pijnbestrijding zowel ondersteunend als bij genezing van diverse aandoeningen. Bovendien verbetert het je immuunsysteem.

Wanneer kun je terecht? (alleen op afspraak)
Iedere dag tussen 08:00 en 12:00

Wat te doen of mee te nemen?
Huren van de mat mogelijk
2 maal daags aanbevolen

De verschillende apparaten van BEMER verbeteren de beperkte pompbewegingen van de kleine en zeer kleine bloedvaten. Dit leidt tot een betere verdeling van het bloed tot ook in de fijnste bloedvaten. Daarom is BEMER bij veel ziekten en stemmingswisselingen een effectieve therapie.

De nieuwe BEMER behandelmethoden is de meest onderzochte en meest effectieve fysische behandelmethode. Daarom wordt deze therapie zowel aanvullend als preventief toegepast.

Het nieuwe BEMER signaal is verder ontwikkeld. De beperkte of gestoorde doorbloeding van de organen wordt daarbij beter gestimuleerd dan ooit.

BEMER is een officieel toegestaan medisch product in de EU.

JANETTE VOOREN
Bemer coach

“Bemer therapie zorgt voor betere lichamelijke en geestelijke prestaties. Verbetert het slaapritme. Kortom een hogere levenskwaliteit. Bevordert pijnbestrijding zowel ondersteunend als bij genezing van diverse aandoeningen. Bovendien verbetert het je immuunsysteem.”

REVIEWS

Meer energie

★★★★☆
4 5 1
Ik gebruik de Bemer alwaar 2,5 jaar. Ik moet zeggen dat je wel meer energie krijgt door de Bemer en dat de genezingstijd van bijvoorbeeld blessures met bijna 50% wordt verkort. Is werkt voor mij prima!

Sterker en krachtiger

★★★☆☆
3 5 1
Ik gebruik de Bemer nu ongeveer 2 maanden. Ik merk dat ik lichamelijk sterker en krachtiger ben. Helaas merk ik nog geen verbetering wat betreft MS.

Weer energiek

★★★★★
5 5 1
Sinds iets meer dan een jaar ben ik officieel bekend met fibromyalgie. kortom spier en gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid, depressie, slaapstoornissen, ik had totaal geen energie. Na het gebruik van de bemermat veranderde ik in vier weken tijd van een futloze vrouw naar een vitale vrouw vol energie. Echt een aanrader dus!