Doorbloeding

Bemer Therapie

Bemer Therapie (doorbloeding) is een vasculaire therapie die wetenschappelijk bewezen is. Doordat juist de doorbloeding van de kleinste bloedvaten effectief verbetert. Bovendien zorgt een verbterde doorbloeding ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof beter in het bloed, weefsels en organen worden opgenomen. Ook afvalstoffen worden bovendien door Bemer Therapie beter afgevoerd. Hierdoor krijgt je allereerst meer energie, En vervolgens verbeteren ook je geestelijke prestaties en je lichaam herstelt sneller. Onder andere ziekte en pijn kunnen worden bestreden. Kortom je voelt je gewoon beter op alle fronten.

OmschrijvingBedrag
ProefsessieGratis
Losse sessie€ 15,-
Informeer naar de mogelijkheden om de Bemer zelf thuis toe te passenop aanvraag
Micro Circulatie geeft je een betere doorbloeding

Wil je meer informatie over de Bemer Therapie? Plan dan een gratis afspraak met Janette

GRATIS PROEFSESSIE >

Tip:

Wij geven iedere maand een aantal lezingen en workshop bij Bruisz. Houd de agenda in de gaten voor de komende activiteiten!

NAAR DE AGENDA >

Wat is microcirculatie?

Doordat de pompende bewegingen van de kleine bloedcellen steeds langzamer wordt, kortom het natuurlijk verouderingsproces. Maar ook door stress, slaaptekort of een ongezonde levensstijl. Hierdoor verminderen op den duur je lichamelijke en geestelijke functies. Je kan hierdoor stemmingswisselingen, krijgen, pijn of ziek worden. Maar juist met Bemer Therapie stimuleren we de doorbloeding door middel van elektro pulsen. Doordat we de bloedsomloop weer op een normaal niveau krijgen. Dus ook voedingsstoffen en zuurstof worden weer beter opgenomen en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Kortom je voelt je energiek, herstelt sneller en je weerstand verbetert. Ook slaap je beter. Het heeft verder een gunstige invloed op de genezing van diverse ziektebeelden.

Waarom microcirculatie?

De bloedsomloop voorziet ons lichaam van voedingstoffen en zuurstof. Daarnaast voert het gelijktijdig afvalstoffen af. 75% van de bloedsomloop vindt plaats via microsimulatie in de fijnste bloedvaten. Het hart pompt bloedcellen door het lichaam. Ook de kleine bloedcellen ondersteunen dit proces door ook pompende bewegingen te maken. Bovendien reguleren de kleine bloedcellen de bloedstroming zodanig dat de gebieden met een hogere energiebehoefte een betere doorbloeding krijgen dan de gebieden die tijdelijk met wat minder toe kunnen. Tijdens studeren hebben de hersenen bijvoorbeeld meer bloed toevoer nodig dan de spieren op dat moment. Omgekeerd hebben ook de spieren meer bloed nodig bijvoorbeeld tijdens intensief sporten en de hersenen dan minder.

Is het voor iedereen geschikt?

Alvorens je start met de Bemer, zal er een intake gesprek zijn met de coach en een goede begeleiding gedurende de periode. Ben je onder behandeling van een arts of specialist, raadpleeg dan bij twijfel je arts of specialist.

Meer Info >

De voordelen van een Bemer therapie en Microci