PROGRAMMA’S

Bruisz in Oosterbeek biedt diverse programma’s op maat die je ondersteunen om (weer) in balans te komen. Om optimaal resultaat te bereiken bekijk je samen met je coach welk programma, lezing, workshop, challenge of event het beste bij je past. Lees hier meer informatie over programma’s. We helpen je graag bij je keuze.

Overzicht van de challenges bij Bruisz in Oosterbeek

Wij houden wel van uitdagingen, challenges. Wil jij ook graag in 10 weken fit zijn? Binnen 14 dagen gestopt zijn met roken? Of binnen 90 dagen een gezonde levensstijl hebben? Bij ons kan dat! Doe mee aan een van onze vele challenges om weer in Balans te komen in een zeer korte tijd.

ALLE CHALLENGES >
Overzicht van de lezingen en workshops bij Bruisz in Oosterbeek

Alle workshops en lezingen worden gegeven door ons team aan professionals. Bekijk hier het overzicht aan lezingen/workshops en meld je direct aan!

ALLE LEZINGEN / WORKSHOPS >
Overzicht van de trainingen bij Bruisz in Oosterbeek

Wij verzorgen ook trainingen. Onze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn/haar leven en welzijnsgevoel wil veranderen en verbeteren. We verwelkomen iedereen die op zoek is om te beginnen als coach, evenals voor beoefenaars die waarde willen toevoegen aan hun reeds bestaande klanten/praktijken.

ALLE TRAININGEN >