Het Bruisz team

Met trots stellen wij u voor aan ons team van professionals. Het zijn allemaal professionals met een eigen praktijk of school. Ook zij zien veel mogelijkheden in samenwerking. We geloven dat door samenwerking en de combinatie van onze kennis en vaardigheden een unieke dienstverlening ontstaat. Door de inzet van onze zelfstandige professionals kunnen wij de kwaliteit leveren die voor u zo belangrijk is.

Bas van der Togt
Bas van der TogtAcupuncturist
De Oosterse geneeskunde aanschouwt het gehele lichaam als er een storing bestaat, in het Westen zoomen we in op een klacht. Vergelijk het met een verrekijker. Een verrekijker zoomt in op een kleine stukje van het landschap. Draai je de verrekijker om dan zie je een panoramisch beeld. Je ziet niet alleen de verstoring, maar het totale plaatje. Als kind was ik al geboeid door het werk van mijn vader als fysiotherapeut en acupuncturist.
Meer over Bas
Branko Laheij
Branko LaheijPersonal trainer
Om vitaal te blijven zijn een gezond voedingspatroon en beweging essentieel. Iedereen kan sporten. Het is mijn doelstelling om sporten makkelijker en leuker te maken zodat het natuurlijk onderdeel wordt van jouw levensstijl. Weest gerust, ik ga je niet volledig afmatten. Een trainingsprogramma dat prettig voelt en waarmee je resultaat bereikt, werkt uiteindelijk het beste.
Meer over Branko
Ivet Laheij-Portier
Ivet Laheij-PortierBodyTec en stofwisseling coach
Ik bekijk het leven met humor, maar neem het wel serieus. Geniet van eten en drinken, maar wel in balans. Onder de rook van Arnhem run ik al 12 jaar een Gym waar ik trainingen geef en mensen begeleid met hun voeding en het resetten van hun stofwisseling. Mijn aanpak is persoonlijk, op maat en in een informele sfeer. Ieder mens is anders en heeft ook een ander levensritme.
Meer over Ivet
Meeuwes Muskee
Meeuwes MuskeeHolistisch coach
Van buiten en van binnen ben ik één. Daar blijf ik altijd trouw aan. Vanuit deze kernwaarde ga ik met jou in gesprek over je echte ik. Ik werk vanuit mijn eigen energie en krijg energie om jou verder te helpen. Ik kan oprecht geraakt zijn als iemand een persoonlijk verhaal vertelt dat haar of hem emotioneert. Mijn interesse is groot en ik blijf altijd de mens zien in welke omstandigheid deze ook verkeert. Mijn aanpak is holistisch. De uitkomst omvat geen standaard typeringen.
Meer over Meeuwes
Onno Nieveen
Onno NieveenAstroloog
Ik ben er na al die jaren van doordrongen geraakt dat het mysterie van het leven niet te begrijpen is, en dat we ondanks (…) de omstandigheden in staat zijn een gelukkig leven te leiden. Af en toe met aandacht ons leven onder de loep nemen is dus belangrijk. Liefst samen met iemand die geen belangen heeft in de uitkomst. Ikzelf gebruik al decennia astrologie als leidraad. Een prachtige methode om de zaken weer eens op de rij te krijgen.
Meer over Onno