IN JE KRACHT STAAN

Als je in je kracht staat, presteer je optimaal. Je bent in dat geval volledig jezelf, doet wat je leuk vindt en hebt er waarschijnlijk het talent voor. Je maakt je niet druk om de mening van anderen en bewandelt je eigen pad. Concluderend: daar krijg je bakken met energie van. Hou je je in het dagelijkse leven vooral met zaken bezig waar je niet blij van wordt, dan merk je dat je energie wegloopt. Moet je daarbij ook nog een heleboel, dan raak je ontevreden. Je krijgt een onbestemd gevoel, je gaat je vanzelf afvragen of dit is wat je nog wilt. Je bent kapitein op je eigen schip. Desalniettemin heb je soms een routekaart nog om de juiste koers te varen. Bruisz is jouw routekaart. Neem je de juiste afslag?

IN JE KRACHT STAAN: DE SCORECARD LAAT HET ZIEN

We hebben allemaal wel eens een periode dat het wat minder gaat. Je wordt geleid door het leven in plaats van andersom. Je bent druk, moet van alles, verliest de zin in je doen. En de vertwijfeling slaat toe: wil ik dit wel? In de regel is een moment van bezinning voldoende om je koers te wijzigen. Toch kan het moment daar zijn, dat je het niet meer weet. Je wilt het anders, maar weet niet hoe.

Lifestyle coach Meeuwes brengt met de scorecard jouw onderbewuste verlangens, talenten en kwaliteiten in kaart. Daarnaast laat het zien wat jou beperkingen zijn. Vervolgens legt hij de uitkomsten naast je huidige levensstijl. Het wordt haarscherp inzichtelijk welke veranderingen nodig zijn om weer in je kracht te staan. Via een coachingstraject of andere behandelingen bij Bruisz kom je waar je wilt staan: dichtbij jezelf.

ONTDEK >

Wist je dat de scorecard ook jouw leiderschaps-DNA weergeeft? Dit bewustzijnsprofiel geeft een helder beeld van jouw potentieel, leerstijl en verlangens. Wees wie je bent. Thuis en op je werk.

RE-BALANCING LAAT ZIEN WAT ER LEEFT

Hoe gaat het me je? Dat is de belangrijkste vraag van re-balancing therapeut Trudy. In je hoofd heb je een verhaal, alleen je lijf vertelt het. Je kunt met je hoofd bovendien allerlei signalen negeren, uiteindelijk vertelt je lichaam de waarheid. In je kracht staan, betekent doen waar je gelukkig van wordt. Ontevredenheid leidt tot spanning en dat leidt weer tot klachten. De makkelijkste weg is doorrennen. Ten langen leste is even stilstaan verstandiger.

Met re-balancing doen we dat door massage- en ademhalingstechnieken. Door middel van aanrakingen ontdekken we plekken waar spanning zit. Daar gaan we dieper op in. Wat houd je bezig? Wat speelt er op dit moment? Omdat we doelbewust tijd nemen om stil te staan bij hetgeen er nu leeft, word je bewust van de situatie. Je gaat erover nadenken en het krijgt een plek. Dat maakt de weg vrij voor verandering. Als je weet, waar je onbewust last van hebt, kun je het bewust veranderen. Ga weer in je kracht staan en maak een afspraak.

 
ONTDEK >

3 tips om in je kracht te staan

1. Richt je aandacht op jezelf en vergeet even de wereld om je heen.
2. Leef in het nu. Ervaar je emoties van vandaag en kijk morgen pas naar morgen.
3. Laat je niet leiden door angst. Wees moedig en ga uitdagingen aan.