Onderbewustzijnskaart

Wat is een onderbewustzijnskaart?

De onderbewustzijnskaart is een instrument voor onze moderne tijd. Hoe vaak nemen we zuiver rationele besluiten? Onze agenda’s staan overvol met afspraken. E-mails stromen binnen. Je telefoon piept als een dolle door WhatsApp-berichtjes, Linkedin-signalen en nieuwsberichten. Ten slotte lopen Privé en zakelijk steeds meer door elkaar. Met als gevolg dat jouw brein overuren moet maken om alles te kunnen verwerken. Door de constante prikkels van ons brein neemt de behoefte aan innerlijke rust toe. Gezond leven en vitaliteit krijgen daarnaast steeds meer aandacht. Het luisteren naar onze innerlijke stem is daar onderdeel van. Ons bewustzijn, brein en lichaam staan in sterke verbinding met elkaar. Door het ontwikkelen van je intuïtie en je bewustzijn te vergroten kun je meer focus aanbrengen, prestaties verhogen en ga je vervolgens gelukkiger in het leven staan.

OmschrijvingBedrag
Een persoonlijke intake, test, gevolgd door een persoonlijk gesprek en daarna een verslag€ 350,00
Met de onderbewustzijnskaart brengen we bewuste en onbewuste dynamieken in kaart

Inzicht in jouw persoonlijke DNA? Plan dan een intake

Plan een intake >

“Het coachingstraject is vergelijkbaar met het bouwen van een huis. Je krijgt een hoofdaannemer die de eerste gesprekken voert en vervolgens gaan verschillende onderaannemers verder met jou bouwen. Soms heb je een timmerman nodig, soms een elektricien en soms beide. We zetten deskundigen in, die er samen met jou voor gaan zorgen dat er uiteindelijk een stevig huis staat bestendig tegen weer en wind.”

Holistisch coachen

We worden drukker en drukker en moeten steeds meer. Door internet en de technologische ontwikkelingen staat er steeds meer data tot je beschikking. Waardoor jouw brein overuren moet maken om alles te kunnen verwerken. Bovendien sta je dagelijks voor belangrijke beslissingen die je moet nemen. Thuis, op het werk of in het netwerk waarin in je je bevindt. Beslissingen die van invloed zijn op jezelf en op je omgeving. Door het ontwikkelen van je intuïtie en je bewustzijn te vergroten kun je meer focus aanbrengen en prestaties verhogen.

Bij ons holistische coachingstraject krijg je inzicht in jouw persoonlijke DNA. Met de bewustzijnskaart brengen we bewuste en onbewuste dynamieken in kaart. De onderbewustzijnskaart is een instrument om jou te laten leven en handelen vanuit het zijn en weten met als doel meer plezier te krijgen, creativiteit te verhogen en hogere prestaties te leveren. Binnen dit maatwerkprogramma ontwikkelen we het bewustzijn en vergroten we jouw vakmanschap met uiteindelijk resultaat een levensstijl waarmee je in je kracht staat. Naast talenten en mogelijkheden komen jouw onderliggende beperkingen en verlangens, leerstijlen en jouw ontwikkelingspotentieel in beeld.

Jouw persoonlijke programma

Samen bepalen we welke stappen je gaat zetten om je onderliggende kwaliteiten te gaan benutten. We kijken daarbij wat jij nodig hebt en welke leerstijl het best bij je past. Vind jij het bijvoorbeeld prettig om met theorie en modellen te werken, dan gebruiken we een methode die daarbij aansluit. Ben je wat meer beschouwend van aard en voel je je het meest senang in de natuur? Dan gaan we samen het bos in.

Het coachingstraject is vergelijkbaar met het bouwen van een huis. Je krijgt een hoofdaannemer die de eerste gesprekken voert en vervolgens gaan verschillende onderaannemers verder met jou bouwen. Soms heb je een timmerman nodig, soms een elektricien en soms beide. We zetten deskundigen in, die er samen met jou voor gaan zorgen dat er uiteindelijk een stevig huis staat bestendig tegen weer en wind.

De voordelen van een onderbewustzijnskaart

  • Gebaseerd op jouw persoonlijke DNA

  • Inzicht in je talent, mogelijkheden, verlangens en onderliggende beperkingen