REUMA

Bijna twee miljoen mensen in Nederland hebben een reumatische ziekte. Het is dan ook een veelvoorkomende aandoening. Reuma ontstaat niet door een ongeval. Vaak is het erfelijk. Iemand waarbij reuma in de familie voorkomt, heeft vaak meer kans op deze aandoening. Bij de meeste mensen gaat reuma gepaard met pijn en stijfheid in de gewrichten of in de spieren. Hierdoor kan iemand niet goed bewegen en is sneller moe. Reuma is chronisch en kan niet worden genezen. Zonder een behandeling verergeren de klachten. Met de goede behandeling kunnen de klachten verminderd worden en komt de aandoening tot rust. Reuma wordt meestal behandeld met medicijnen die ontstekingsremmend zijn of pijnklachten verminderen. Bij Bruisz bieden wij verschillende therapieën aan, op natuurlijke basis, zonder vervelende bijwerkingen van medicijnen. Om je kwaliteit van leven weer in balans te krijgen en zonder pijnklachten.

CRYOSAUNA BESTRIJDT ALLE SYMPTONEN

Bij de meeste mensen gaat reuma gepaard met pijn en stijfheid in de gewrichten of in de spieren. Hierdoor kan iemand niet goed bewegen en is sneller moe. Reuma is chronisch en kan niet worden genezen. Zonder een behandeling verergeren de klachten. Met de goede behandeling kunnen de klachten verminderd worden en komt de aandoening tot rust. De cryo sauna biedt een positief effect op alle vormen van reuma. Bij de cryosauna word je blootgesteld aan extreme kou, zo’n 180˚C. Ondanks dat het tegenstrijdig lijkt, werkt deze kou helend. Dit komt omdat deze kou het immuunsysteem een enorme boost geeft. Het stimuleert de bloedsomloop en remt ontstekingen af. Bovenal werkt het sterk pijnstillend. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Samenvattend bestrijdt het alle pijnklachten en zorgt dat je alle spieren en gewrichten weer pijnvrij kan gebruiken. De cryosauna werkt met stikstof, een droge vorm van kou. Daardoor voelt het prettiger aan dan een bad met ijswater. Na meerdere behandelingen merk je verlichting van de klachten.

ONTDEK >
Cryo Sauna bij Bruisz

Vind jij het leuk om meer over onze therapeuten te weten te komen?

Iedere maand organiseren wij diverse workshops & lezingen bij Bruisz, volg ons op Facebook voor de evenementen!

NAAR ONZE FACEBOOK PAGINA >
Cryo Sauna bij Bruisz

MICROVOEDING VERLICHT REUMATISCHE KLACHTEN

Reuma is een complex ziektebeeld. Microvoeding zijn vitamines en mineralen die elk een lichaamsfunctie ondersteunen. Ze kunnen de klachten van reuma verlichten. De samenstelling komt nauw. Magnesium bijvoorbeeld ontspant spieren maar niet elke vorm van magnesium daarentegen wordt goed opgenomen door de darmen. De keuze van de magnesiumverbinding is daarom cruciaal. Microvoeding van Salusmed stemmen we volledig af op wat jouw lichaam nodig heeft. Het zijn dus geen standaard voedingssupplementen die je van het schap haalt. Om de ideale mix samen te stellen, doen we een uitgebreide analyse van jouw gesteldheid.

ONTDEK >

Wil je op de hoogte blijven van alle mogelijkheden die ons lifestyle centrum biedt? Meld je aan voor de nieuwsbrief.