Balans & Energie 21 dagen Challenge

Wat houdt deze challenge in?

De mens in balans, dat is onze missie. Ieder mens is uniek. Ieder leven is uniek. Bij Bruisz willen wij jou een totaal pakket kunnen aanbieden, afgestemd op jou wensen. Het is onze missie om jou uit te rusten met de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om steeds weer jouw balans te vinden, om te leren, om te ontwikkelen. Dat je jezelf weer veilig en vertrouwd voelt in jouw eigen leven en opgewassen bent tegen elke uitdaging. Wij helpen jou weer in balans te krijgen.

Deze challenge bestaat uit een programma van 21 dagen. Dit programma stel je samen met je Bruisz coach, welke doelen heb jij, hoe zit je in je energie niveau,  zijn er gezondheidsklachten, samen gaan we bekijken wat voor jou het beste werkt. Ook gedurende deze 21 dagen stemmen we samen af, om voor jou weer alle energie en balans terug te winnen.

OmschrijvingBedrag
21 dagen Balans & Energie Challenge€1150,00

Doe jij ook mee? Schijf je snel in voor deze challenge

Ik doe mee >
Kom in balans met deze 21 dagen Balans en Energie challenge
  • Persoonlijke begeleiding en coaching

  • Volledig aanbod van diverse behandelingen binnen Bruisz

  • Voeding supplementen speciaal samengesteld voor jou

Waar wordt de challenge gehouden?
Bruisz | Balans & Energie
Utrechtseweg 159
6862 AH Oosterbeek

Wanneer wordt de challenge gehouden?
NU! Maak hier je afspraak! Ook avonduren mogelijk.

Wat doet deze challenge

Deze challenge is een combinatie van behandelingen/ therapieen die wij ontwikkeld hebben binnen Bruisz, speciaal geselecteerd om je juist weer beter te gaan voelen, de energie en de balans terug in je leven te krijgen.

Een kleine greep uit ons aanbod:
Cryo therapie – Detox Voetenbad – Microcirculatie – Sport – Yoga – Massage – Acupunctuur – EMDR – Hypnotherapie – Meditatie – Rebalancing – Qigong – Voedingssupplementen – Mindfulness – Stressreductie – Horoscoop – BodyTec – Voeding etc

Wat bereik je met deze challenge

Tijdens deze challenge heeft lichaam en geest de tijd gehad om binnen 21 dagen een omschakeling te maken en om je weer terug in balans te krijgen. Onze Bruisz coaches gaan met jou deze uitdaging aan voor het beste resultaat.

Weer terug in je Balans & Energie

BAS VAN DER TOGT
Jouw persoonlijke Bruisz coach

“Samen met mij ga jij jouw challenge aan, ik zal je hierin begeleiden en de doelen bepalen om jouw Balans & Energie weer terug te krijgen.”

MEER OVER BAS >