ANTI-AGING

Anti-aging

Anit-aging is er op gericht om het proces van veroudering te vertragen. Door een ongezonde levensstijl, schadelijke invloeden zoals stress, UV-straling en een slaaptekort kun je eerder tekenen van ouderdom krijgen. Een slappe huid, rimpels en vermindering van spierkracht tot gevolg. Je huid verliest aan elastine en colageen. Een goede balans is de sleutel voor een mooi en gezond leven. Bruisz biedt natuurlijke methodes voor anti-aging om gracieus oud te worden. Zonder plastische chirurgie of andere drastische maatregelen. Je blijft wie je bent, maar met een fris en uitgerust uiterlijk.

COSMETISCHE ACUPUNCTUUR HEILZAAM TEGEN RIMPELS

Cosmetische acupunctuur is een nagenoeg pijnloze manier voor anti-aging. Het verbetert de spierspanning en doorbloeding van de huid van onderliggende weefsels. Het vermindert rimpels, ouderdomsverkleuringen en zakkende huid in het gezicht en hals aanzienlijk. Acupuncturist Bas brengt hele dunne naaldjes in het gelaat en de rest van je lichaam aan. Dit stimuleert de aanmaak van calogeen. Bijkomend voordeel: gelijktijdig worden andere kwalen mee behandeld. Acupunctuur zorgt namelijk voor balans van lichaam en geest. De behandeling is pijnloos. Meestal na 5 tot 6 behandelingen is resultaat zichtbaar. Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling meestal vergoed. Wat houd je nog tegen? Ga rimpels te lijf op een natuurlijke manier.

ONTDEK >
Cosmetische acupunctuur bij Bruisz

Mooi ouder worden:

– Slaap voldoende en doe  schoonheidsslaapjes
– Blijf in beweging en ga sporten
– Gebruik de juiste verzorgingsproducten
– Eet gezond en neem microvoedingsstoffen

Personal training bij Bruisz

SPORT MAAKT JONG

Een fit lichaam bruist van de energie. Dat straal je uit! Sporten maakt gelukkig door het vrijkomen van endorfine, serotonine en dopamine. Bovendien houdt je het lichaam in vorm. Je krijgt er sterke spieren van. Het gaat tot slot overgewicht tegen. Eigenlijk weten we dat allemaal wel. Toch is het lastig om van die bank te komen. Echter, niet als je weet hoe leuk en gemakkelijk sporten bij Bruisz is. Personal trainer Branco gaat met je aan de slag. Hij maakt een trainingsschema waarmee je op een aangename manier snel resultaat bereikt. Je doet namelijk wat jij plezierig vindt. Ook kun je BodyTec EMS doen. Een revolutionaire trainingsmethode die topsporters gebruiken om in rap tempo spieren op te bouwen en fitter te worden. Benieuwd? Maak een afspraak voor een proefsessie met Branco.

ONTDEK >

Zo kom je van de bank:

– Doe een sport die je leuk vindt
– Plan sporten in je agenda
– Sport met een personal trainer
– Sport op een voor jou gunstige tijd

ANTI-AGING DOOR DE JUISTE MICROVOEDINGSSTOFFEN

Gezonde voeding houdt fit en jong. Bij een tekort aan voedingsstoffen ontstaat disbalans. Onze stofwisseling is namelijk de motor van ons lichaam. Als die te weinig brandstof krijgt, gaat hij haperen. Als we ouder worden, verandert de stofwisseling. Hierdoor heeft het lichaam behoefte aan andere voedingsstoffen. Met micro