Cosmetische Acupunctuur

Wat is Cosmetische Acupunctuur?

De Chinese geneeskunde, waaronder Cosmetische Acupunctuur valt, ziet de mens als één geheel. Je emoties, mentale gesteldheid en lichamelijk welzijn hebben dus invloed op elkaar. Ook je levensstijl en de omgeving waarin je leeft heeft zo zijn uitwerking.

Cosmetische Acupunctuur is een effectieve en volledig natuurlijke behandelmethode die tekenen van veroudering vermindert en eventuele huidproblemen zoals acne, cellulitis, littekens, huidverkleuringen etc. aanpakt. Bij Acupunctuur worden op strategische plaatsen op je lichaam extreem dunne naaldjes geplaatst. Dit gebeurt bij je meridianen, ofwel je energiebanen. Zodat het zelfherstellende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en energie weer gaat stromen, er ontstaat balans.

Acupunctuur is effectief voor vele soorten pijn klachten maar ook voor cosmetische doeleinden om bijvoorbeeld veroudering tegen te gaan. Het is helend en preventief inzetbaar. Daarnaast is de behandeling nagenoeg pijnloos.

OmschrijvingBedrag
Cosmetische acupunctuur intakegratis
Cosmetische acupunctuur, complete kuur van 12 behandelingen consult (45 minuten)€ 1.320
Cosmetische Acupunctuur bij Bruisz

Wil jij een mooiere en natuurlijke uitstraling? Plan dan hier een gratis intake gesprek.

Plan hier een gratis intake

Waarom Cosmetische Acupunctuur?

Ons lichaam is in staat om met behulp van Acupunctuur problemen van binnenuit aan te pakken en deze op een volledig natuurlijke wijze op te lossen. Het effect hiervan zie je terug aan de huid, maar is pas na enkele behandelingen volledig zichtbaar. Het resultaat van deze behandeling houdt zeker enkele jaren aan.

Bij Acupunctuur kijken we naar het geheel, naast symptomen worden namelijk ook je gedrag, levensstijl, gemoedstoestand en lichamelijke kenmerken ( zoals de kleur van je gezicht, hartslagritme van je pols, kleur van je tong, et cetera) meegenomen. 

Hoe werkt Cosmetische Acupunctuur?

Eerst wordt je gezicht grondig gereinigd. Vervolgens wordt de onderliggende conditie behandeld, hierbij worden er kleine naaldjes in de huid gezet. Zowel op je gezicht als in de rimpel(s) zelf. Zo nodig maken we licht draaiende bewegingen met de naaldjes, dit is nagenoeg pijnloos. Wel kun je bijvoorbeeld een wat prikkelende sensatie voelen, dit is de energetische werking van de behandeling. De naaldjes blijven maximaal een half uur zitten. Ten slotte krijgt het gezicht nog een nabehandeling waardoor afvalstoffen die zijn vrij gekomen weliswaar worden afgevoerd. Na de behandeling merk je snel verbetering. Afhankelijk van je wensen zijn één of meerdere behandelingen noodzakelijk.

Deze Cosmetische behandeling verbetert de doorbloeding en spierspanning van de huid, maar ook haar onderliggende weefsels. Waardoor rimpels minder zichtbaar worden net als verzakkingen en verkleuringen. Zo krijgen wij een slapper wordende huid weer strakker! Ook als je last hebt van wallen kunnen wij dit met deze behandelingsmethode verminderen. Jouw gezicht krijgt dus een vollere en jongere uitstraling! Cosmetische acupunctuur is daarom een goed alternatief voor bijvoorbeeld botox en cosmetische chirurgie.

Is het voor iedereen geschikt?

Er zijn een aantal contra’s voor een behandeling met Acupunctuur: kunsthartklep, hartritmestoornis, wil je meer informatie hierover, klik dan hier

Ben je onder behandeling van een arts of specialist, raadpleeg dan bij twijfel je arts of specialist.

De voordelen van Cosmetische Acupunctuur

  • Vermindering van rimpels en wallen

  • Goede resultaten bij huidproblemen, zoals acne, cellulitis, littekens, huidverkleuringen etc. 

  • Cosmetische acupunctuur is een goed alternatief voor bijvoorbeeld botox of cosmetische chirurgie 

  • Vermindert bijvoorbeeld donkere kringen en/of wallen onder de ogen