90 dagen levensstijl Challenge

Wat houdt deze challenge in?

Een gezonde levensstijl zit allereerst tussen de oren. Het is een combinatie tussen lichaam en geest. De 90 dagen levensstijl Challenge is een challenge om jou voorgoed een gezonde levensstijl aan te leren. Gedrag aanpassen kost tijd, daarom duurt deze cursus 15 weken. Bestaande uit praktijk en theorielessen.

Theorielessen
De 12 online theorielessen volg je thuis en wanneer het jou uit komt, via het “Blended learning” principe. Vervolgens doe je vier keer een toets door middel van een gratis App. Hiervan krijg je de resultaten gelijk te zien. Ook jouw levensstijl Coach kan zo peilen hoe je ervoor staat. Daarnaast volg je twee klassikale theorielessen met de medecursisten.

Praktijklessen
Tijdens de praktijklessen leer je wat een gezond voedingspatroon is. Maandelijks heb je een persoonlijk voortgangsgesprek met Janette. Hier meten we jouw Body Composition Index ofwel het streefgetal naar een maatje kleiner, het visceraal vetpercentage van de huidplooi rond de middel en je fysieke en mentale innerlijke leeftijd. Daarnaast neem je samen met de medecursisten deel aan een kookworkshop. Waarin we gezamenlijk een driegangen menu klaarmaken, serveren en consumeren.

Als je alle lessen hebt gevolgd en de toetsen met goed resultaat heb afgesloten, ontvang je het certificaat “Bewust gezond leven”. Dit is een omslagpunt in je leven. Een hele prestatie en dat belonen we graag!

OmschrijvingBedrag
90 day challenge€595

* Betalen in drie termijnen mogelijk

Doe jij ook mee? Schijf je snel in voor de challenge

Ik doe mee >
Een gezonde levensstijl met de levensstijl challenge

Wat krijg je bij deze challenge?

  • Pakket met plantaardige voedingssupplementen
  • Vetverbranders
  • 4 potten Whole Food maaltijdvervangers
  • Detox sachets
  • Glazen waterfles
  • Rolmaat
  • Cursusboek met uitleg en recepten

Waar wordt de challenge gehouden?
Bruisz | Balans & Energie
Utrechtseweg 159
6862 AH Oosterbeek

Wanneer wordt de challenge gehouden?
Dinsdag 09-01-2018
( t/m dinsdag 10-04-2018 )
19:15 – 21:30

Wat doet deze challenge

Een levensstijl aanpassen is een uitdaging. Bewustwording is een eerste stap. Wat doen verkeerde voedingsstoffen met je? Vervolgens ga je nieuw gedrag aanleren. Dat duurt een aantal maanden voordat het in je systeem zit. Dat gaat met vallen en opstaan, want verleidingen blijven bestaan. Gelukkig hoef je het niet helemaal alleen te doen. Wij en de medecursisten gaan samen de uitdaging aan om jouw levensstijl aan te passen.

Wat bereik je met deze challenge

Na deze challenge is onze en jouw missie geslaagd: gezonder leven en afvallen zonder terugvallen. Je hebt geleerd hoe je jouw leven kunt aanpassen op een holistische manier en niet alleen met bijvoorbeeld dieetproducten. Je hebt een geheel nieuwe manier van denken over je lichaam, geest en je emoties. De knop is dus omgezet, nieuw gedrag aangeleerd en je kunt verleidingen nu weerstaan.

Een gezonde levensstijl met de levensstijl challenge