Home/Team/Janette
Janette2018-03-29T16:39:24+02:00
Janette Vooren
Janette VoorenVoedingsconsulente
Je bent wat je eet. Eten gaat door je mond, maar zit tussen de oren. Als voedingsbewustzijnscoach ben ik jouw wake up call. Ik leer je wat bepaalde voedingsstoffen met je lichaam doen. Met een slim opgebouwd programma gaan we niet alleen je voedingspatroon veranderen maar nemen we ook de mentale kant mee.

Janette Vooren

Een lichaam is vergelijkbaar met een machine, en die heeft brandstof nodig. Als je verkeerde of onvoldoende brandstof krijgt, gaat de machine haperen. Ook al eet je elke dag biologische voeding, dan wil dat nog niet zeggen dat je gezond bent. Stress, vage klachten, verslavingen en overgewicht hebben een basis in voeding. Je bent wat je eet. Als voedingsbewustzijnscoach maak ik je bewust van wat je eet. Ik schud je echt wakker. Als je weet wat bepaalde voedingsstoffen met je doen, kun je er ook anders mee omgaan. Eten gaat door je mond, maar zit tussen je oren. Ik help je om een mentale switch te maken zodat je voedingspatroon permanent verandert.

Body – mind – soul

Gek genoeg had ik als voedingstechnoloog zelf een eetprobleem. Ik was mentaal altijd met eten bezig. Stress, relatieproblemen en zakelijke beslommeringen zorgden voor een crisis. Ik ben me verder gaan verdiepen in voedingswetenschappen ‘science of eating’ and ‘nutrition’. Body, mind en soul zijn met elkaar verbonden. Je kunt heel hard gaan sporten en heel gezond eten, maar als je gestrest bent, verlies je geen gram. Balans in ‘the circle of life’ is het sleutelwoord. Achter elk mens met overgewicht zit een verhaal. Overgewicht ontstaat namelijk niet zomaar. Dat geldt eveneens voor verslavingen, stress en vage klachten. Ik ga op zoek naar de achterliggende oorzaak. Vervolgens laat ik je zien welke invloed bepaalde stoffen op je lichaam hebben. Ik geef je richtlijnen om weer vitaal te worden en niet terug te vallen in oud gedrag.

Haalbaar programma

Iedereen is verschillend en heeft een andere levensstijl. We gaan samen de puzzel oplossen naar een voor jouw gezonde en prettige levensstijl. De basishouding is vanuit mildheid naar jezelf. Ik leer je om te gaan met je innerlijke saboterende stem. Je bent niet zwak als je een keer zondigt. Je zult ervaren dat de behoefte geleidelijk afneemt nadat de bewustwording groter wordt. We werken met verschillende challenges allen gebaseerd op mijn holistische kijk op het lichaam. Een challenge bestaat uit detox, workshops, krachtige supplementen ter ondersteuning, voedingsrichtlijnen, gesprekken, filmpjes en blogs. Na het volgen van een challenge voel je je energiek, fit en ben je gewicht kwijt.

VISIE

Je bent wat je eet.

Eten gaat door je mond, maar zit tussen je oren. Als voedingsbewustzijnscoach ben ik jouw wake up call. Ik leer je wat bepaalde voedingsstoffen met je lichaam doen. Met een slim opgebouwd programma gaan we niet alleen je voedingspatroon veranderen maar nemen we ook de mentale kant mee. Dit zorgt voor een permanente wijziging van gedrag. Mentaal betekent ook bewust worden van je innerlijke saboterende stem. Die innerlijke saboterende stem zal je hele leven bij je blijven, maar hoe ga je ermee om? Een levenslang dieet, daar geloof ik niet in. Wel in een prettige en gezonde levensstijl waarbij je je energiek en gelukkig voelt. Dit is bereikbaar, ook voor jou!

RECENT NIEUWS VAN JANETTE

Voor BodyTec EMS kom je van de bank af

22 maart 2017|Lekker dichtbij|

Bodytec EMS is een revolutionaire trainingsmethode waarmee je spieren opbouwt, conditie verbetert en vet verbrandt in een trainingssessie van slechts 20 minuten. Dat klinkt toch als muziek in de oren voor iedereen die om één of andere redenen niet aan sporten toekomt. Sportschool onaantrekkelijk “Smoesjes”, zal een gedisciplineerde sporter roepen, wanneer je zegt geen tijd [...]

Ivet Laheij, personal trainer bij Bruisz

4 oktober 2017|Lekker dichtbij|

Ik heb jarenlang als personal shopper gewerkt. Gek genoeg was de stap naar personal trainer niet zo groot. Als personal shopper moet je jezelf verplaatsen in de persoon en daarbij observeren wat het beste bij ze past en waar ze zich prettig bij voelen. Met sporten is dat ook zo, alleen ik probeer de persoon [...]