SPORT & BEWEGEN

Sport en bewegen is goed voor het lichaam en de geest. Kies een sport waaraan je plezier beleeft. Dat maakt het alleen maar leuker. Je presteert beter als je sport. Het stresshormoon cortisol wordt namelijk afgebroken. Ook versterkt het je spieren en gestel. En heb je overgewicht, dan kun je de overtollige kilo’s te lijf met beweging. Door te sporten onder begeleiding van een personal coach behaal je sneller resultaat. De kans op blessures wordt minder. Als laatste, en niet minder belangrijk, is het gezellig om samen met iemand te werken aan jezelf.

Personal training

Een personal coach haalt het beste uit jezelf. Sport en prestatie zijn hierdoor onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij Bruisz geven we personal training. Voorts bieden we trainingsmethodes met innovatieve apparatuur. Hierdoor is je trainingstijd kort. In groepsverband volg je bij ons yoga. Een bewegingsleer dat lichaam en geest in balans brengt. Iedereen die wilt bewegen, kan bij ons aan de slag. Wanneer start jij?

BODYTEC

Door ons lichaam te bewegen stimuleren wij de drainage van ons lymfe systeem en de circulatie van bloed in het kleinere bloedvaten. Dit stimuleert het lichamelijk ontgiften. Wanneer wij regelmatig bewegen activeert dat ons gehele systeem. We voelen ons beter en ons lichaam functioneert optimaal.

ONTDEK >

Sporten maakt gelukkig

Tijdens het sporten komen neurotransmitters vrij. De stof endorfine verhoogt het geluksgevoel en vermindert pijn. Dopamine is de accelerator voor je motivatie. Het werkt positief in op je beloningssysteem. Tot slot laat serotonine je beter slapen, reguleert je eetlust en zorgt voor een happy feeling. Wat houd jou nog tegen?

PERSONAL TRAINER

Of je jouw lichaam nu middels electronisch pulsen laat bewegen of je zet het lichaam uit eigen beweging in gang, de resultaten gelijk. Je voelt zich beter, je lichaam is beter opgewassen tegen de taken die zij moet uitvoeren en je verbrand meer energie. Door jouw lichaam te bewegen komen alle interne processen goed op gang. Bewegen staat aan het fundament van een goed functionerend lichaam.

ONTDEK >

TIP:

In 10 weken fit, wil jij dat ook? Wij bieden bij Bruisz ook volledige programma’s aan. Wil je hierover meer informatie? Bel ons op 026-3397266 of mail naar hello@bruisz.nl