BodyTec EMS

BodyTec EMS

Ook wel Miha BodyTec Training genoemd, is een revolutionaire trainingsmethode waarmee je snel resultaat bereikt. In een sessie van slechts 20 minuten train je via elektrosimulatie al je belangrijke spiergroepen. Je ontwikkelt conditie, bouwt spieren op en verbrandt vet. Daarbij krijg je een strakkere huid en een beter uithoudingsvermogen. BodyTec EMS is ook geschikt als je door fysieke beperkingen bepaalde lichaamsdelen niet mag trainen. Het werkt preventief bij lichamelijke klachten en kan pijn verlichten. Afhankelijk van het doel bepaalt personal trainer Branko samen met jou de intensiteit en vorm van de EMS training.

OmschrijvingBedrag
ProeflesGratis
Eerste 10x (incl. Kleding)€ 250,-
Vervolg per 10x€ 200,-
Bodytec, lichamelijk ontgiften door intensief bewegen

Wil je snel fit en vitaal zijn? Plan dan een gratis proefles in.

GRATIS PROEFLES >

Sporten maakt gelukkig

Tijdens het sporten komen neurotransmitters vrij. De stof endorfine verhoogt het geluksgevoel en vermindert pijn. Dopamine is de accelerator voor je motivatie. Het werkt positief in op je beloningssysteem. Tot slot laat serotonine je beter slapen, reguleert je eetlust en zorgt voor een happy feeling. Wat houd jou nog tegen?

Waarom BodyTec EMS?

Heb je lang niet gesport dan is EMS training een goede start om weer het gevoel met sporten te krijgen. Daarnaast is het een perfecte aanvulling op andere vormen van beweging. Heb je weinig tijd of vind je sporten niet leuk, dan is het een ideale trainingsvorm. Met een BodyTec EMS training bouw je snel spieren op omdat ook de dieperliggende spieren geactiveerd worden. Het stimuleert je stofwisseling en doorbloeding. Hierdoor verbrand je vet en je krijgt een strakkere huid. Cellulitis vermindert zichtbaar. Je contourlijnen zullen verbeteren. Doordat je intensief traint, verbetert je conditie en je gaat je fitter voelen. Sporten zorgt voor een leeg hoofd, je staat positiever in het leven en er is weer ruimte voor ideeën.

Hoe werkt BodyTec EMS?

Tijdens de trainingssessie van 20 minuten draag je speciale onderkleding met een elektrodenvest. De BodyTec EMS apparatuur sluiten we op het elektrodenvest aan. Via elektrostimulatie train je, in een sessie van slechts 20 minuten, alle belangrijke spiergroepen: buik, billen, armen, rug en benen. De intensiteit van de impulsen en zwaarte van de trainingen zijn afhankelijk van je doelstelling. Bepaalde spiergroepen kunnen extra of juist minder zwaar getraind worden. Personal trainer Branko stelt de intensiteit per spiergroep in. Tijdens een BodyTec EMS training heb je 150 keer meer spiersamentrekkingen dan een reguliere fitnesstraining. Als je 2 keer traint in 10 dagen heb je zichtbaar resultaat na 12 trainingen (2 maanden). Je traint alleen of in kleine groepjes onder begeleiding van personal coach Branko.

BodyTec EMS is ook geschikt als je door fysieke beperkingen bepaalde lichaamsdelen niet mag trainen. Het werkt preventief bij lichamelijke klachten en kan pijn verlichten. Afhankelijk van het doel bepaalt personal trainer Branko samen met jouw de intensiteit en vorm van de EMS training.

De voordelen van BodyTec

 • Maximaal effect:
  150 x meer spiersamentrekkingen dan een gewone training

 • Korte inspanning
  20 minuten training staat gelijk aan 3 uur reguliere fitnesstraining
 • Snel resultaat
  2 keer trainen in 10 dagen. Na 12 trainingen merkbaar resultaat

Wanneer kun je terecht? (alleen op afspraak)
Maandag tussen 08:00 en 12:00
Donderdag tussen 08:00 en 12:00
Avonduren tussen 18:00 – 21:00

Wat te doen of mee te nemen?
Speciale onderkleding en elektrodenvest in iedere maat aanwezig

Is het voor iedereen geschikt?

Indien u zich herkent in onderstaande situatie(s) dan raden wij af te trainen met Bodytec.

 • Zwangerschap
 • Dragen van een pacemaker
 • Ontstekingen (bacterieel of viraal)

Mochten er andere gezondheidsaspecten zijn, bij twijfel raadpleeg een arts.

Iedereen kan sporten. Dit is het credo van onze sport coaches. De intensiviteit en zwaarte van de training bepaal je in overleg met jouw coach. Het is afhankelijk van je fysieke gesteldheid, conditie en het doel dat je wilt bereiken. Toch zijn er een aantal indicaties en omstandigheden wanneer doktersadvies raadzaam is. Raadpleeg je arts bij: epilepsie, pacemaker, zwangerschap, liesbreuk, darmwandhernia, tuberculose, tumoren, zware neurologische aandoeningen, diabetes, arteriosclerose (in vergevorderd stadium) en hemofilie. Heb je vragen, schroom niet om ons te bellen.

BRANKO LAHEIJ
Personal Trainer en BodyTec coach

“Mijn doelstelling is sporten plezierig en comfortabel te maken zodat het levensstijl wordt. Na een aantal maanden kun je zelf trainen en is personal training en EMS BodyTec ondersteunend aan je eigen bewegingsprogramma.”

IVET LAHEIJ-PORTIER
BodyTec en stofwisseling coach

“Ik bekijk het leven met humor, maar neem het wel serieus. Geniet van eten en drinken, maar wel in balans. Onder de rook van Arnhem run ik al 12 jaar een Gym waar ik trainingen geef en mensen begeleid met hun voeding en het resetten van hun stofwisseling.”

REVIEWS

Voel je weer fit

★★★★☆
4 5 1
Ik heb heel lang niets gedaan aan sport en voelde me ook niet meer fit. Conditie was nul en ook iets te veel van lekker eten houden….. Branko heeft mij overtuigd om weer te gaan sporten, en moet eerlijk zeggen dat het begin zwaar was maar me nu wel weer fit en strakker in mijn vel zit! De combinatie van 1x buiten trainen en 1x bodytec per week echt goed doet.

Tennisarm

★★★★☆
4 5 1
In verband met een tennisarm heb ik lang niet meer kunnen tennissen. Gelukkig kan ik met bodytec toch nog verder trainen, mede dankzij Branko die de oefeningen hierop aanpast.

Sporten in 20 min!

★★★★☆
4 5 1
Ik ben geen type om naar een sportschool te gaan, en gun mezelf geen tijd. Met de bodytec in 20 minuten klaar, eerste weken goed mijn spieren kunnen voelen. De vorderingen die je ziet op het scherm geeft een goed gevoel en je ziet je lichaam veranderen. Thnx, Branko en Ivet jullie zijn echte toppers!