BodyTec EMS

BodyTec EMS

Ook wel Miha BodyTec Training genoemd, is een revolutionaire trainingsmethode waarmee je snel resultaat bereikt. In een sessie van slechts 20 minuten train je via elektrosimulatie al je belangrijke spiergroepen. Je ontwikkelt conditie, bouwt spieren op en verbrandt vet. Daarbij krijg je een strakkere huid en een beter uithoudingsvermogen. BodyTec EMS is ook geschikt als je door fysieke beperkingen bepaalde lichaamsdelen niet mag trainen. Het werkt preventief bij lichamelijke klachten en kan pijn verlichten. Afhankelijk van het doel bepaalt personal trainer Branko samen met jou de intensiteit en vorm van de EMS training.

OmschrijvingBedrag
ProeflesGratis
Eerste 10x (incl. Kleding)€ 250,-
Vervolg per 10x€ 200,-
Bodytec, lichamelijk ontgiften door intensief bewegen

Wil je snel fit en vitaal zijn? Plan dan een gratis proefles in.

GRATIS PROEFLES >

Sporten maakt gelukkig

Tijdens het sporten komen neurotransmitters vrij. De stof endorfine verhoogt het geluksgevoel en vermindert pijn. Dopamine is de accelerator voor je motivatie. Het werkt positief in op je beloningssysteem. Tot slot laat serotonine je beter slapen, reguleert je eetlust en zorgt voor een happy feeling. Wat houd jou nog tegen?

Waarom BodyTec EMS?

Heb je lang niet gesport dan is EMS training een goede start om weer het gevoel met sporten te krijgen. Daarnaast is het een perfecte aanvulling op andere vormen van beweging. Heb je weinig tijd of vind je sporten niet leuk, dan is het een ideale trainingsvorm. Met een BodyTec EMS training bouw je snel spieren op omdat ook de dieperliggende spieren geactiveerd worden. Het stimuleert je stofwisseling en doorbloeding. Hierdoor verbrand je vet en je krijgt een strakkere huid. Cellulitis vermindert zichtbaar. Je contourlijnen zullen verbeteren. Doordat je intensief traint, verbetert je conditie en je gaat je fitter voelen. Sporten zorgt voor een leeg hoofd, je staat positiever in het leven en er is weer ruimte voor ideeën.

Hoe werkt BodyTec EMS?

Tijdens de trainingssessie van 20 minuten draag je speciale onderkleding met een elektrodenvest. De BodyTec EMS apparatuur sluiten we op het elektrodenvest aan. Via elektrostimulatie train je, in een sessie van slechts 20 minuten, alle belangrijke spiergroepen: buik, billen, armen, rug en benen. De intensiteit van de impulsen en zwaarte van de trainingen zijn afhankelijk van je doelstelling. Bepaalde spiergroepen kunnen extra of juist minder zwaar getraind worden. Personal trainer Branko stelt de intensiteit per spiergroep in. Tijdens een BodyTec EMS training heb je 150 keer meer spiersamentrekkingen dan een reguliere fitnesstraining. Als je 2 keer traint in 10 dagen heb je zichtbaar resultaat na 12 trainingen (2 maanden). Je traint alleen of in kleine groepjes onder begeleiding van personal coach Branko.

BodyTec EMS is ook geschikt als je door fysieke beperkingen bepaalde lichaamsdelen niet mag trainen. Het werkt preventief bij lichamelijke klachten en kan pijn verlichten. Afhankelijk van het doel bepaalt personal trainer Branko samen met jouw de intensiteit en vorm van de EMS training.

De voordelen van BodyTec

  • Maximaal effect:
    150 x meer spiersamentrekkingen dan een gewone training

  • Korte inspanning
    20 minuten training staat gelijk aan 3 uur reguliere fitnesstraining
  • Snel resultaat
    2 keer trainen in 10 dagen. Na 12 trainingen merkbaar resultaat