BURN-OUT

Bij een burn-out ben je emotioneel en lichamelijk uitgeput. Je hebt het gevoel dat je het leven niet meer aan kunt, waardoor je niet meer goed functioneert. Je bent moe, huilerig, prikkelbaar en hebt slaapproblemen. Ook kun je buikpijn, hartkloppingen en last van duizeligheid hebben. Een burn-out krijg je als je jezelf voor een te lange tijd overbelast. Je hebt teveel spanning en stress. De redenen hiervoor kunnen werkdruk, problemen, teveel verplichtingen, perfectionisme of een te lage waardering zijn. Je hebt geen grip meer en het leven voelt zwaar. Een actieve aanpak zorgt dat je herstelt van je burn-out. Thuis op de bank zitten is in ieder geval geen oplossing. Onze lifestyle coaches zijn er voor jou.

HYPNOTHERAPIE GEEFT INZICHT IN JEZELF

Een burn-out krijg je niet zomaar. Door middel van Hypnotherapie onderzoeken we op de eerste plaats hoe het komt dat je moeite hebt met het stellen van grenzen naar jezelf en anderen. Op de tweede plaats waarom jij zo hard moet werken. En tot slot wat het maakt dat je perfectionistisch bent. Je hebt een drive om bergen te verzetten. Daarentegen is er te weinig ruimte voor herstel. Dient en gevolge dat je nu opgebrand bent. We werken in de therapie aan twee belangrijke facetten. Allereerst het herstel. Vervolgens het voorkomen dat je in de toekomst in dezelfde valkuil stapt. Hypnose brengt je bewustzijn op een lager pitje. Met verschillende technieken brengt de coach veranderingen aan in je onderbewustzijn. Bijvoorbeeld minder stress, angst of juist meer zelfvertrouwen. Je gaat hierbij terug in de tijd om zaken een plek te geven en los te laten.

ONTDEK >
Hypnotherapie bij Bruisz in Oosterbeek

Wist je dat?

Acupunctuur is een behandelmethode uit de traditionele Chinese Geneeskunde. Uitgangspunt is dat verstoring in de energiehuishouding lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaakt. Acupunctuur laat energie weer stromen.

Acupunctuur bij Bruisz in Oosterbeek

ACUPUNCTUUR: WORD WEER KEIZER VAN JE EIGEN RIJK

Je lichaam is een instrument om geestelijke processen te beïnvloeden. Vergelijk je geest met de keizers uit het oude China. Een keizer regeert het best over zijn keizerrijk als hij in alle rust in zijn paleis op zijn troon kan zitten. Bovenal als hij alleen de juiste en relevante informatie tot zich krijgt. Alleen dan kan hij wijze besluiten nemen. Dit is vergelijkbaar voor onze geest. Op dezelfde manier moet onze geest kalm en rustig in het hart kunnen zetelen. Met de bedoeling om de juiste beslissingen te kunnen nemen en verantwoorde conclusies te trekken. Dit proces is direct met acupunctuur te beïnvloeden. Bij een burn-out herstelt acupunctuur allereerst de energiebalans. Daarnaast heeft een positieve invloed op een verhoogd cortisolniveau. Oftewel stresshormoon. Tot slot heft het blokkades op. Het laat de energie weer stromen.

ONTDEK >

Regelmatig organiseert Bruisz interessante lezingen. Ook over burn-out. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Beide kan natuurlijk ook!

NAAR ONZE FACEBOOK PAGINA >