LICHAMELIJKE BALANS

Wat is lichamelijke balans? Door ons lichaam ervaren wij de wereld om ons heen. Het is dus ook vaak de plek waar wij disbalans ervaren. Dit betekent niet dat de oorzaak van alle disbalans lichamelijk is. Sterker nog de bron van lichamelijke disbalans is vaak gelegen in de omgeving, de emotionele en/of de geestelijke gesteldheid. Vanuit een integraal mensbeeld is dit heel logisch. Maar vanuit een strikt reguliere opvatting van gezondheid is dit minder voor de hand liggend.

Het lichaam is het werkgebied van de regulier zorg en Bruisz werkt graag met deze vorm van zorg samen. Onze focus ligt op het herstellen van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Wanneer je lichaam in balans is haalt het voldoende energie uit voeding en de wereld om je heen, is het voldoende getraind om te doen wat je ervan vraagt en kan het veel vormen van belasting goed verwerken. Echter wanneer we het chronisch te zwaar belasten kan het lichaam in de problemen komen. Onze producten en methoden herstellen je zelfhelende vermogens en daarmee je lichamelijke balans.

Een ander belangrijk aspect waar Bruisz op focust is levensstijl. Een ongezonde levensstijl is een chronische belasting die op termijn de oorzaak van veel klachten is. Voor een lichamelijke evenwichtige levensstijl kijken we bij Bruisz naar Voeding, Beweging en rust (nachtrust). Een gebalanceerd dieet en een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Het opheffen van lichamelijk disbalans kan vanuit een integrale visie ook resultaten halen op emotioneel en mentaal vlak. Tevens kunnen we uit het herstelde lichamelijke evenwicht weer de kracht halen om die veranderingen te realiseren in onze levensloop die door ons gewenst zijn.

Bij Bruisz kun je kiezen uit de volgende opties:

CRYO SAUNA

De Cryo sauna is de optimale manier om uw immuunsysteem te activeren. Door de blootstelling aan koude krijgt je systeem als het ware een reset. Je afweersysteem gaat werken op een hoger niveau en dat helpt bij lichamelijk ontgiften en herstellen. De cryo sauna heeft ook een direct effect op jouw gemoedstoestand. Door het vrijkomen van endorfine en serotonine voel je je blij, opgeladen en ontspannen.

ONTDEK >
Cryo Sauna bij Bruisz in Oosterbeek

Brrrr -180 graden

Ervaar direct resultaat met de cryo sauna in volledige privacy met je Bruisz coach, dompel jij onder de – 180 graden celcius.

BodyTec bij Bruisz in Oosterbeek

BODYTEC

Door ons lichaam te bewegen stimuleren wij de drainage van ons lymfe systeem en de circulatie van bloed in het kleinere bloedvaten. Dit stimuleert het lichamelijk ontgiften. Wanneer wij regelmatig bewegen activeert dat ons gehele systeem. We voelen ons beter en ons lichaam functioneert optimaal.

ONTDEK >

Breng evenwicht in je leven, weet je even niet hoe? Dan biedt Bruisz mogelijkheden voor jou!

MICROCIRCULATIE

Bemer Therapie is een fysische vasculaire therapie die wetenschappelijk bewezen de doorbloeding van de kleinste bloedvaten effectief verbetert. Microcirculatie zorgt ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof beter in het bloed, weefsels en organen worden opgenomen. Afvalstoffen worden bovendien door Bemer Therapie beter afgevoerd. Hierdoor krijgt je allereerst meer energie. Je geestelijke prestaties verbeteren. Je lichaam he