Detox voetenbad

Waarom een Detox voetenbad?

Detox voetenbaden bouwen voort op een eeuwenoude methode om je lichaam te ontgiften. Immers ons lichaam is in principe zelf in staat om zich te ontdoen van afvalstoffen. Maar door de hoeveelheid gifstoffen die we dagelijks binnen krijgen (inademen fijnstof en uitlaatgassen, eten van bewerkt voedsel, gebruik van cosmetica, blootstelling aan metalen, etc.) én tekort aan goede microvoedingsstoffen, is het lichaam minder goed in staat om zichzelf te reinigen. Daardoor worden afvalstoffen opgeslagen in onze vetcellen, zodat ze het minst kwaad kunnen. Kortom bij een gebrek aan vitamines en mineralen gaat het lichaam andere stoffen gebruiken: namelijk de opgeslagen gifstoffen. Je krijgt dan geestelijke en lichamelijke klachten. Zodoende is het dus belangrijk om deze giftige stoffen af te voeren. Het voetenbad is hiervoor een effectieve methode.

OmschrijvingBedrag
Proefsessie€ 25,-
Losse sessie€ 35,-
Basic Detox (6 sessies)€ 180,-
Total Detox (8 sessies)€ 220,-
4 seizoenen (jaarlijks onderhoud 4 sessies)€ 120,-
detox voeten bad snel ontgiften

Snel en Effectief detoxen? Boek snel een proefsessie.

Boek een proefsessie >

Vanaf nu kun je onze Detox voetenbad behandeling(en) ook via Treatwell boeken

Treatwell button

“Wat als het lichaam door ziekte, stress en/of slechte voeding niet meer in staat is om zichzelf te reinigen? Dan is een detox voetenbad een goede manier om het lichaam een handje te helpen.”

Reinig je lichaam

Als gevolg van een ongezonde levensstijl, een verkeerd voedingspatroon, stress en invloeden van het milieu beperken ons lichaam in de afvoer van afvalstoffen. Doordat deze gifstoffen zich opstapelen en worden opgeslagen in de vetcellen anderzijds verstoren ze de zuur-base huishouding wat kan leiden toch allerhande klachten. Echter lichamelijke detox is een eeuwenoude manier om je lichaam te reinigen en te ontdoen van deze gifstoffen.

Hoe werkt een Detox voetenbad?

Onze voetzolen zijn een belangrijk uitscheidingskanaal voor afvalstoffen. Door het Elektrolyse Detox Voetenbad worden de duizend zweetklieren in de voetzolen geactiveerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat schadelijke afvalstoffen via deze zweetklieren het lichaam verlaten. De daarop volgende 24-48 uur worden ook de huid, nieren, longen en darmen geactiveerd voor de uitscheiding van gifstoffen. Gelijktijdig worden lichaamscellen elektrisch geladen en lichaamsvloeistoffen gereinigd en geactiveerd. Kortom het ondersteunt het reinigingsproces van het lichaam.

Een Elektrolyse Detox Voetenbad duurt 15 tot 30 minuten. Het voetenbad heeft verschillende programma’s, waardoor we het programma kunnen instellen op jouw behoefte. Na een Elektrolyse Detox Voetenbad voel je je weer als herboren, zodoende bruis je van de energie en je voelt je weer fit en vitaal.

Is het voor iedereen geschikt?

Ben je onder behandeling van een arts of specialist, raadpleeg dan bij twijfel je arts of specialist.

De voordelen van een Detox voetenbad

  • Slank, fit en mooi
    Stimuleert vetverbranding en verbetert de bloedsomsloop. Bovendien zorgt het voor een mooie huid en gaat huidveroudering tegen.

  • Vermindert gezondheidsklachten
    Verlicht pijn en werkt helend. Het verbetert je immuunsysteem bovendien. Laat spieren ontspannen.

  • Energieboost bij vermoeidheid
    Geeft een energiestoot. Het laadt je op na een stressvolle periode, waardoor je weer helder en positief voelt.