Personal Trainer

Uw personal trainer bij Bruisz

Met een personal trainer krijgt je lichaam de beweging die nodig is om gezond te blijven. Er zijn vele manieren om te bewegen: in een sportschool, op een sportclub in teamverband of buiten. De stap om te gaan bewegen, kan groot zijn. Zeker wanneer je conditie niet op peil is, is de drempel nog groter. De meesten willen namelijk niet achterblijven bij de rest.

Om in je eentje in een sportschool vol sportbundels op fitness apparatuur te zwoegen is weinig aanlokkelijk. De eerste les is meestal wel leuk. Je krijgt onder begeleiding instructies hoe de apparatuur werkt en hoe je de oefeningen goed uitvoert. Daarna moet je zelf voldoende motivatie hebben om naar de sportschool te gaan. Weet je vervolgens nog hoe je alle oefeningen correct uitvoert? En weet je zeker dat je daarmee je doelstellingen behaalt?

Iedereen die gaat sporten heeft een persoonlijke doelstelling om te gaan bewegen: meer conditie, meer spierkracht, soepel blijven, gewicht verliezen of wellicht een hele andere: in contact komen met mensen. Dikwijls is het een combinatie van deze doelstellingen. Hoe dan ook, personal training met onze personal trainer Branko maakt sporten leuk, effectief én je hebt een stok achter de deur.

OmschrijvingBedrag
Personal Training ProeflesGratis
Personal Training (max. 4 personen)€ 75 (voor max. 4 personen)
Personal Trainer: bewegen is goed voor lichaam en geest

Wil je snel fit en vitaal zijn? Plan dan een gratis proefles in.

Boek een gratis proefles >

Tip:

Wij bieden bij Bruisz ook diverse programma’s aan om jou Lifestyle te verbeteren!

BEKIJK DE PROGRAMMA’S >

Personal training ook voor jou!

Misschien heb je het beeld dat een personal trainer alleen iets voor beroemdheden of gefortuneerde mensen is. Je bent niet de enige die het moeilijk vindt om van de bank af te komen. Of die er weinig plezier aan beleeft om in zijn uppie door een park te rennen. Steeds meer mensen zien de voordelen van personal training in. Het wordt steeds gangbaarder. Bovendien is het betaalbaar, zeker als je in een klein gezelschap traint.

Personal trainer Branko maakt een trainingsprogramma afgestemd op jouw fysieke gesteldheid en op jouw sportdoelstellingen. Een afgestemd voedingsprogramma kan hier onderdeel van zijn. Wanneer sporten leuk is en je resultaat bereikt, raak je vanzelf gemotiveerd. Jouw trainingsprogramma bevat dus oefeningen waar je lol in hebt. Branko helpt je door de moeilijke momenten heen en daagt je uit om het uiterste uit jezelf te halen. Hij mat je niet volledig af, maar zoekt balans in jouw kunnen. Door zijn intensieve begeleiding voorkom je blessures en past hij de oefeningen aan bij lichamelijke of mentale klachten.

Jouw persoonlijke programma

Personal Training

Branko maakt speciaal voor jou een trainingsprogramma al dan niet aangevuld met voedingsrichtlijnen. Je plant de personal trainingen in wanneer het jou uitkomt. Je krijgt bovendien oefeningen mee die je thuis gemakkelijk uit kunt voeren. Met personal training heb je snel resultaat. Het is bovenal leuk!

Is het voor iedereen geschikt?

Ja in principe wel. Ben je onder behandeling van een arts of specialist, raadpleeg dan bij twijfel je arts of specialist.

Voordelen

  • Volledig op jou gericht

  • Snel en effectief

  • De stok achter de deur

  • Plezierig en leuk

Wanneer kun je terecht? (alleen op afspraak)
Maandag en donderdag tussen 07:00 – 12:00
In de avonduren tussen 18:00 – 21:00

Wat te doen of mee te nemen?
Sportkleding en genoeg water

Personal training van Branko

Hoe gaat het met je? Dat is de eerste vraag die Branko stelt voordat je gaat trainen. Na een stressvolle dag voel je je namelijk anders dan wanneer je uitgerust de trainingsruimte bij Bruisz binnen komt lopen. Branko maakt jouw persoonlijke trainingsprogramma afgestemd op jouw sportdoelstellingen en fysieke en mentale gesteldheid. Voor een effectieve training is geen ingewikkelde apparatuur noodzakelijk. Het liefst traint Branko met omgevingselementen zodat je thuis de oefeningen makkelijk kunt herhalen.

Aan de slag

Iedereen kan sporten. Dat is het credo van onze personal trainer Branko. Heb je lichamelijke klachten geef dit dan van tevoren aan. In bepaalde gevallen is doktersadvies raadzaam. De oefeningen zijn goed uit te voeren en leveren direct resultaat op. Twee keer in de week sporten is een voorwaarde om effect te bereiken. EMS Bodytech Training is een goed hulpmiddel om snel progressie te boeken. Ook deze trainingsmethode biedt Bruisz aan. Wil je meer weten, schroom niet om te bellen. Wil je een fit en gezond lichaam? Neem dan contact op.

BRANKO LAHEIJ
Personal Trainer en BodyTec coach

“Mijn doelstelling is sporten plezierig en comfortabel te maken zodat het levensstijl wordt. Na een aantal maanden kun je zelf trainen en is personal training en EMS BodyTec ondersteunend aan je eigen bewegingsprogramma.”

MEER OVER BRANKO >

REVIEWS

Stok achter de deur

★★★★☆
4 5 1
1 op 1 training, stok achter de deur, bevalt mij prima!

Snel resultaat!

★★★★★
5 5 1
Ik kan de personal trainingen inplannen wanneer het mij uitkomt. Dat vind ik naast mijn werk erg prettig. Daarnaast krijg ik oefeningen mee die ik thuis gemakkelijk kan uitvoeren. Ik zag al snel resultaat en het is ook nog eens leuk! Wat wil je nog meer?

Plezier in sporten

★★★★★
5 5 1
Wat een onwijs fijne manier van trainen. Er wordt niet naar me geschreeuwd of mij totaal afgemat. Branko zorgt er voor dat ik weer plezier krijg om te sporten.