Personal Trainer

Uw personal trainer bij Bruisz

Met een personal trainer krijgt je lichaam de beweging die nodig is om gezond te blijven. Er zijn vele manieren om te bewegen: in een sportschool, op een sportclub in teamverband of buiten. De stap om te gaan bewegen, kan groot zijn. Zeker wanneer je conditie niet op peil is, is de drempel nog groter. De meesten willen namelijk niet achterblijven bij de rest.

Om in je eentje in een sportschool vol sportbundels op fitness apparatuur te zwoegen is weinig aanlokkelijk. De eerste les is meestal wel leuk. Je krijgt onder begeleiding instructies hoe de apparatuur werkt en hoe je de oefeningen goed uitvoert. Daarna moet je zelf voldoende motivatie hebben om naar de sportschool te gaan. Weet je vervolgens nog hoe je alle oefeningen correct uitvoert? En weet je zeker dat je daarmee je doelstellingen behaalt?

Iedereen die gaat sporten heeft een persoonlijke doelstelling om te gaan bewegen: meer conditie, meer spierkracht, soepel blijven, gewicht verliezen of wellicht een hele andere: in contact komen met mensen. Dikwijls is het een combinatie van deze doelstellingen. Hoe dan ook, personal training met onze personal trainer Branko maakt sporten leuk, effectief én je hebt een stok achter de deur.

OmschrijvingBedrag
Personal Training ProeflesGratis
Personal Training (max. 4 personen)€ 75 (voor max. 4 personen)
Personal Trainer: bewegen is goed voor lichaam en geest

Wil je snel fit en vitaal zijn? Plan dan een gratis proefles in.

Boek een gratis proefles >

Tip:

Wij bieden bij Bruisz ook diverse programma’s aan om jou Lifestyle te verbeteren!

BEKIJK DE PROGRAMMA’S >

Personal training ook voor jou!

Misschien heb je het beeld dat een personal trainer alleen iets voor beroemdheden of gefortuneerde mensen is. Je bent niet de enige die het moeilijk vindt om van de bank af te komen. Of die er weinig plezier aan beleeft om in zijn uppie door een park te rennen. Steeds meer mensen zien de voordelen van personal training in. Het wordt steeds gangbaarder. Bovendien is het betaalbaar, zeker als je in een klein gezelschap traint.

Personal trainer Branko maakt een trainingsprogramma afgestemd op jouw fysieke gesteldheid en op jouw sportdoelstellingen. Een afgestemd voedingsprogramma kan hier onderdeel van zijn. Wanneer sporten leuk is en je resultaat bereikt, raak je vanzelf gemotiveerd. Jouw trainingsprogramma bevat dus oefeningen waar je lol in hebt. Branko helpt je door de moeilijke momenten heen en daagt je uit om het uiterste uit jezelf te halen. Hij mat je niet volledig af, maar zoekt balans in jouw kunnen. Door zijn intensieve begeleiding voorkom je blessures en past hij de oefeningen aan bij lichamelijke of mentale klachten.

Jouw persoonlijke programma

Personal Training

Branko maakt speciaal voor jou een trainingsprogramma al dan niet aangevuld met voedingsrichtlijnen. Je plant de personal trainingen in wanneer het jou uitkomt. Je krijgt bovendien oefeningen mee die je thuis gemakkelijk uit kunt voeren. Met personal training heb je snel resultaat. Het is bovenal leuk!

Is het voor iedereen geschikt?

Ja in principe wel. Ben je onder behandeling van een arts of specialist, raadpleeg dan bij twijfel je arts of specialist.

Voordelen

  • Volledig op jou gericht