Supplementen

Supplementen op maat

Ieder mens is uniek. Daarom bieden wij jou supplementen op maat. Voeding is de brandstof van ons lichaam. Wanneer we te weinig of verkeerde voedingsstoffen binnen krijgen, gaat ‘de machine’ haperen en ontstaat disbalans. Onze drukke levensstijl, bewerkt voedsel, medicijnen en gifstoffen plegen een steeds grotere aanslag op ons lichaam. Bij disbalans functioneert ons stofwisselingssysteem minder goed. Vaak door een tekort aan specifieke voedingsstoffen. Met SalusMed analyseren we jouw stofwisseling op tekorten of disbalans. We achterhalen de oorzaak en corrigeren dit met natuurlijke voedingsstoffen.

OmschrijvingBedrag
HRV meting, een volledig beeld over jou gezondheid€100
EPD Stofwisselingsreset programma€295
Micro voedingsupplementen op maatIndicatie vanaf €1,60 p/dag
Al 30 jaar ervaring met voedingsadvies op maat

Supplementen op maat? Boek snel een kennismakingsgesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak >

Vind jij het leuk om meer over onze therapeuten te weten te komen?

Iedere maand organiseren wij diverse workshops & lezingen bij Bruisz, volg ons op Facebook voor de evenementen!

BEZOEK ONZE FACEBOOK PAGINA >

Wat zijn supplementen?

Een belangrijke voorwaarde voor het behoud van je gezondheid of herstel daarvan is een optimale stofwisseling. Uit onze voeding haalt ons lichaam de nodige voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, spoorelementen, aminozuren en voedingsvezels. Wanneer het lichaam een tekort heeft aan deze stoffen ontstaat disbalans. Ziektes en medicijnen verstoren je stofwisseling altijd. Je ontwikkelt, door een verstoord evenwicht, op de lange duur klachten. Meestal heb je wel het idee dat er iets niet klopt, maar kun je de vinger er zelf niet op leggen.

SalusMed

Bruisz werkt met voedingsstoffen van het merk SalusMed uit Zwitserland. Zwitsers staan bekend om hun precisie. Niet verwonderlijk dus dat zij de experts zijn op dit gebied. SalusMed werkt in haar laboratorium alleen met artsen. En heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het geven van voedingsadvies op maat. Bruisz volgt met regelmaat opleidingen bij SalusMed. En zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Is het voor iedereen geschikt?

Ja in principe wel, ben je in behandeling van een arts of specialist, raadpleeg dan altijd je arts of specialist.

Meer informatie over Salusmed >

De voordelen van SalusMed