Maandhoroscoop augustus 2019: zo kom je gezond de maand door!

– 1 augustus 2019 / Horoscoop –

Iedere maand weer een nieuwe maandhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat, ook op het gebied van jouw gezondheid. Je leest hem hier!

Door blogger en Astrologe: Pauline Gerritsma

LEEUW

23 juli – 22 augustus

Ik worstel en kom boven‘ is de uitspraak voor de Leeuw deze maand.

De Leeuw worstelt met zijn of haar gevoelens en heeft moeite de toekomst op het gebied van relaties in te vullen. Dit kan te maken hebben met een nieuwe liefde of flirt. Invloeden vanuit de opvoeding in de eigen jeugd maken dat er uiteindelijk inzicht ontstaat dat de partner en vooral kinderen het belangrijkst zijn. De Leeuw kan hier zelfs wat bezitterig in zijn. De stabiliteit en de veilige thuisbasis maken dat de meeste Leeuwen eind van deze maand weer een duidelijke visie op de toekomst hebben.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Leeuw.

Ontdek

MAAGD

23 augustus – 22 september

Er wordt zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt, wat handig is om reistijd te besparen. Zodoende houdt de Maagd meer tijd over om vrienden iets vaker te zien. Toch levert dit onbewust schuldgevoelens op. Dit omdat men een nogal hoog arbeidsethos heeft en bang is te weinig werk te doen. Laat die gevoelens los Maagd, je doet echt wel genoeg en dat weet je onbewust zelf ook wel. Denk aan de voordelen, zoals meer tijd voor je kinderen en voor vrienden.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Maagd.

Ontdek

WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

De Weegschaal heeft deze maand thuis wat strubbelingen in de relatie. Dit omdat de Weegschaal een stukje bescherming en veiligheid zoekt, zoals van huis uit is meegekregen. Dit wil de Weegschaal deze maand ook van de partner. Maar deze partner neemt natuurlijk vanuit zijn ouderlijk huis zijn eigen manier van zorgen en het bieden van veiligheid mee. Dit kan een beetje botsen. Ditzelfde geldt eigenlijk ook voor het eigen gezin, waarin de Weegschaal deze maand al snel het middelpunt is. De partner voelt zich nogal ondergesneeuwd. Trek eens extra tijd uit om naar je partner te luisteren om die echt te begrijpen. Voor de vrijgezellen onder ons geldt dat het veilige en beschermende ouderlijk huis wordt gemist. Zoek ter compensatie eens je broers en of zussen op. Die kunnen je eens extra in de watten leggen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Weegschaal.

Ontdek

SCHORPIOEN

23 oktober – 22 november

De Schorpioen heeft het deze maand erg druk op het werk of met zijn of haar hobby. Dit kan de Schorpioen wel eens wat tegengas vanuit het gezien opleveren. Let daarom op een goede balans en kijk nog eens kritisch of je die ene taak of studie er nog bij kunt hebben. Tevens is de Schorpioen ook bezig in zijn of haar hoofd met een ouder wordende ouder. Een soort onbewust emotioneel afscheid- of afstand nemen. Probeer hierin de realiteit voor ogen te houden en praat hierover met partner of familieleden. Misschien is het een idee om aan mindfulness te gaan doen. Dit is zeer geschikt om balans aan te brengen in je leven en je gedachten beter te structureren.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Schorpioen.

Ontdek

BOOGSCHUTTER

23 november – 21 december

Er zijn plannen om wederom iets nieuws op te zetten. Nieuwe samenwerkingsverbanden of een bedrijfje behoren tot de mogelijkheden. Belangrijk voor het slagen van deze plannen is het één op één contact met de compagnon. Er wordt veel energie gestoken in deze samenwerkingsrelatie. Daarnaast is het erg belangrijk voor de Boogschutter om goed in contact te blijven met de eigen partner, zodat die achter de plannen blijft staan. Voor de dames (en eigenlijk ook voor de heren)….mijd deze maand je hakken en ga voor platte stappers i.v.m mogelijke heupklachten. Volgende maand kunnen ze weer uit de kast.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Boogschutter.

Ontdek

STEENBOK

22 december – 20 januari

De Steenbok voelt zich een beetje miskend in zijn of haar beroep deze maand. Dit kan zijn omdat de Steenbok vindt dat hij of zij te weinig betaald krijgt voor het werk of dat de ambities hoger liggen dan de huidige baan. Het miskende gevoel doet bij de Steenbok extra pijn, omdat juist dit sterrenbeeld veel ambities heeft en ook graag aan de buitenwereld wil laten zien dat hij of zij het gemaakt heeft door middel van een mooie functietitel. De Steenbok heeft dan ook de bokkenpruik op. Helaas voor de omgeving kan het lijken dat de Steenbok iets te streberig is. Volgende maand komt het vast goed Steenbok. Oh ja, let even op met wat je eet; je tanden zijn een gevoelige plek deze maand.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Steenbok.

Ontdek

WATERMAN

21 januari – 18 februari

De Waterman is wat stilletjes deze maand. Dit komt omdat de Waterman het gevoel heeft vast te lopen tussen materiële zaken en vriendschappen. Ook zou de Waterman deze maand te maken kunnen krijgen met bedrog op financieel gebied door een vriend of vriendin. De kans is groot dat je het in eerste instantie niet eens door hebt. Lastig om keuzes te maken tussen geld opzij zetten voor een mooi ingericht huis of uitgaan en uitstapjes te maken met vrienden. Beide kosten geld. Daarbij opgeteld de lastige vriendschappen en het eventueel bedrog, snap ik wel waarom de Waterman wat stiller is. Maar gelukkig telt een gewaarschuwd mens voor twee en dankzij Uranus (planeet die hoort bij de Waterman) is de Waterman uiteindelijk in staat om de boel om te gooien en keuzes te maken. Mijd deze maand voor de zekerheid wel even de probleem-figuren onder je vrienden.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Waterman.

Ontdek

VISSEN

19 februari – 20 maart

De Vissen onder ons zijn echte gevoelsmensen. Deze maand, waarin alles om gevoel en intuïtie lijkt te draaien, doet daar nog een schepje bovenop.

Problemen en strubbelingen worden opgelost door vanuit het gevoel te reageren. Daarnaast ben je bezig met een nauwe same