Weekendtip: Moderne huiskamer CASPAR in Arnhem

– 15 juni 2019 / Lekker dichtbij –

Op kruipafstand van het centrum van Arnhem ligt CASPAR, hier schuif je aan voor een stoek bakkie pleur. Echte koffie lovers kunnen hun hart ophalen. Je krijgt er koffie en cappuccino in een hele (heule, heule) grote kop. Hartstikke fijn. Daarnaast kun je er ook kiezen uit een uitgebreide selectie speciaalbieren, waarvan twaalf op de tap. Leef je uit!

Met mooi weer zitten we natuurlijk massaal in de zon, op het terras. Maar binnen vinden we het misschien nog wel gezelliger. De zaak is prachtig ingericht en ademt sfeer.

Lunch

Op zondag doen we het liefst zo min mogelijk, maar tegen een piekfijne lunch zeggen we nooit nee. Het eten is er traditioneel, maar ook modern. Zo kun je een omeletje bestellen, maar ook een gerecht dat Croque Legumes heet. Klinkt interessant, niet?

Diner

Schuif je rond de klok van 3 aan? Dan kun je – licht beschonken en met een buik vol eten – om 8 uur weer thuis op de bank zitten. Want of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner; bij CASPAR kun je er terecht. Wekelijks wisselt de kaart met daarop zeker één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht.

Tel daar een zonnig terras en een spannende bierkaart bij op, en alleen het geluid van de scharrelende duiven en de Nederlandstalige menukaart verraden dat je nog steeds in Nederland zit.

Een betere afsluiter van het weekend kunnen wij ons namelijk niet bedenken. Niks meer aan doen dus.

Hier moet je zijn

CASPAR
Elly Lamakerplantsoen 2
6822 BZ Arnhem (Klarendal)

(voor je navigatie kun je het best Putstraat 1 als adres invoeren)

Benieuwd? Alvast een kleine voorproefje:

 

View this post on Instagram

 

Breakfast time!!?

A post shared by CASPAR (@caspar_arnhem) on