Welk gezondheidsadvies geeft jouw horoscoop?

Welk gezondheidsadvies geeft jouw horoscoop?
‘Beter voorkomen dan genezen’ luidt het spreekwoord.
Hieronder vind je de bijpassende methoden om ongemakken
te voorkomen en/of te genezen.

Mooi & Gezond

CRYO SAUNA

Staat er in jouw horoscoop dat je wel wat meer energie kunt gebruiken? Of ben je gevoelig voor ontstekingen? Dan is dit de meest effectieve methode om je lichaam te resetten en blessures of ontstekingen direct aan te pakken.

ONTDEK

Mind & Meditatie

Mindfulness Bruisz

MINDFULNESS

De beste manier om tot jezelf te komen en contact te maken met je gevoel, is je brein even tot zwijgen te brengen via mindfulness. Leer op een andere manier omgaan met stress. Een positieve mindset maakt het verschil.

ONTDEK

Mooi & Gezond

Voedingsadvies Bruisz

VOEDINGSADVIES

Staat er in jouw horoscoop dat je extra op een gezond en regelmatig voedingspatroon moet letten deze maand? Een voedingscoach kan jou hierbij helpen en jou voorzien van het juiste voedingsadvies.

ONTDEK

Body & Mind

re-balancing massage Bruisz

REBALANCING MASSAGE

Wanneer je uit balans bent, ontstaat er spanning in je lichaam. Met als gevolg dat je klachten ervaart, vaak door een verkeerde houding. Met re-balancing technieken wordt jouw lichaam weer stabiel en vrij van klachten.

ONTDEK

Mooi & Gezond

Personal Training Bruisz

PERSONAL TRAINING

Sporten heeft een positieve invloed op ons lichaam en geest. Sporten is de ideale manier om stress tegen te gaan. Hierdoor laat je gedachtes los. Daarnaast zorgt sporten voor warme en vermoeide spieren, dat helpt om lekker in te slapen.

ONTDEK