Klachten Psoriasis verminderen

– 4 juni 2019 / – Mooi & Gezond –

Heb jij last van Psoriasis? Dit kan veel klachten veroorzaken.
Wij bij Bruisz helpen jouw, om dit te verminderen. Waardoor je al bijna geen last meer hebt!

Dit effect ontstaat al na een paar sessies in de Cryo sauna!
Hier lees je meer over in onze blog!

Psoriasis

Bij Psoriasis is het vervangingsproces van nieuwe huid verstoord. De huidcellen groeien te snel. Hierdoor ontstaan te veel huidcellen die niet volledig uitgegroeid zijn. Dit zijn de schilfers die kunnen gaan jeuken.

Psoriasis is niet besmettelijk. De oorzaak is nog altijd niet bekend. Deze chronische huidziekte ontsiert de huid. Dat kan onzeker maken. Waardoor je emotionele problemen krijgt.

Cryo sauna tegen Psoriasis

De Cryo sauna geeft verlichting bij psoriasis. Je lichaam gaat door deze koude methode op de alarmstand. De reden hiervoor is een natuurlijke reactie om je lichaam te beschermen. Dit geeft je immuunsysteem een impuls. Je wordt als het ware gereset. Specifiek voor psoriasis vermindert de Cryo sauna de enorme jeuk en roodheid en maakt je huid rustig en weer egaal. Vaak worden de klachten verergerd door stress, ook hiervoor werkt de cryo therapie!

Doordat je lichaam gereset wordt, vermindert het de overproductie van nieuwe huidcellen. Tijdens de behandeling komt endorfine vrij, dit is het geluk hormoon wat ervoor zorgt dat je je prettiger voelt. Het verlaagt ook je stressniveau, dit voorkomt emotionele problemen.

Verminder klachten! Boek nu een Cryo sauna proefsessie

LEES DIT OOK EVEN

Meer blogs

LEKKER DICHTBIJ

Meer blogs