Weekendtip: Heerlijk warm op het terras in Arnhem!

– 10 mei 2019 / Lekker dichtbij –

Je herkent het vast wel; Heerlijk, de zon schijnt, dus lekker naar buiten voor een wandeling of op het terras zitten. De voorspellingen voor komend weekend zijn zonnig maar wel fris. Geen zorgen, Arnhem biedt namelijk onder andere cafés met vuurkorven en heaters aan zodat je komende weekend toch lekker naar buiten kan en een terrasje kan pakken.

Café Arnhem

Als we praten over de korenmarkt, dan praten we over Café Arnhem. Het ideale café om lekker wat te gaan drinken en eten voor een normale prijs met goede kwaliteit! Het café heeft een groot terras, met dekentjes en heaters voor de warmte.

Sint Jan Café

Het Sint Jan café staat bekend om de gezelligheid, maar ook om de prijs – kwaliteit verhouding en specialiteiten zoals de ongeëvenaarde kipsaté, de huisgemaakte soepen en de superieure steak zorgen voor bekendheid zelfs buiten de stadsgrenzen!
Het café is ook voorzien van vuurkorven en heaters.

Café verheyden

Een café wat zich onderscheid van de concurrenten, doormiddel van een locatie en voorzieningen. Het café bezit een halfoverdekte binnentuin, waardoor je uit de wind en toch buiten zit. Het café heeft ook nog heaters, voor als het echt koud is.
Ze bieden een ruim assortiment aan, met onder andere ‘Pasta maandag’ en ‘Oester woensdag’.