Last van acne? Het resultaat van deze behandeling is verbluffend!

– 11 juni 2019 / – Mooi & gezond –

Heb je last van acne: puistjes, rode vlekken en (fikse) ontstekingen in je gezicht? En durf je bijna de straat niet meer op zonder make-up?

Ben je er nu écht klaar mee? Overweeg dan deze volledig natuurlijke behandeling bestaande uit stikstof in gasvorm en extreme kou. En het resultaat? Dat mag er zeker zijn.

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem; zo’n 90% van alle mensen krijgt hiermee te maken. Bij de een zijn de puistjes zo weer weg, bij de ander is het een hardnekkig probleem dat maar lastig onder controle te krijgen is.

Cryotherapie het anti-acnemirakel

Wil het niet lukken om zelf van je acne af te komen? Dan zijn er nog professionele behandelingen, uitgevoerd door professionele huidtherapeuten, die zich richten op het bestrijden van acne. Een voorbeeld hiervan is cryotherapie, een veilige en volledig natuurlijke manier om acne te verminderen.

Tijdens de cryotherapie sta je 1,5 tot 3 minuten in een sauna met een extreem lage temperatuur van -192 graden. Door cryotherapie verbetert de doorbloeding en daarmee enerzijds de aflevering van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen en anderzijds de afvoer van afvalstoffen. De extreme kou stimuleert het hormonale systeem en verbetert de afscheiding van endorfine en adrenaline. Je immuunsysteem krijgt een krachtige impuls door de aanmaak van witte bloedlichaampjes. De huidconditie verbetert.

Cryotherapie is zeer geschikt voor iedereen met dermatologische klachten, zoals dermatitis, eczeem, psoriasis, rosacea en acne. Het verbetert de huidstofwisseling en het branderige gevoel van jeuk verdwijnt.

Je boekt een proefsessie hier

BOEK HIER EEN PROEFSESSIE

Een kleine sneak preview van de cryo sauna kun je hier vinden:

LEES DIT OOK EVEN

Meer blogs

LEKKER DICHTBIJ

Meer blogs