Ik ben geboren in Ierland en woon sinds 1992 in Oosterbeek (Gld) met mijn gezin en ben genaturaliseerd als Nederlander.

Mijn eerste stappen op het gebied van Voedingstechnologie zijn begonnen met het behalen van een bachelors graad op het Dublin Institute for Technology. Jarenlang was ik daarna werkzaam in de laboratoria van Diageo in Dublin, een multinational dat  alcholische dranken vervaardigd zoals Johnny Walker, Gilbeys Gin en Bailey’s Irish Cream.

Tijdens een vijfjarige reis door Australië en twee jaar door Amerika leerde ik ‘outside of the box’ denken om te kunnen overleven. In 2012 ontving ik een diploma bij het IIN Instituut, gevestigd te New York, in in de specialisatie van ‘Integrative Nutrition’. Die wetenschap is gebaseerd op het feit dat gezondheid een levensstijl keuze is en niet alleen gebaseerd is op ‘dieet’ of afvallen. Het is een analytische aanpak om mensen natuurlijke en gezonde levensstijl keuzes aan te leren en door deze zoveel mogelijk in hun persoonlijk leven te integreren. Ik heb ook de Psychologie van het Eten gestudeerd en ben een Gewichtsverlies consulent.

Met mijn open persoonlijkheid wil ik iedereen graag inspireren en motiveren om bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding.

Tot ziens!

Janette Vooren